Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitcsináljak a 14 éves húgomma...

Mitcsináljak a 14 éves húgommal ha szó szerint úgy viselkedik mint egy r*banc? ) annyira kiborít és nem bírom már a szüleim leszarják engem meg zsarol, mitcsináljak vele? Többi lent

Figyelt kérdés
Minden héten bulizni jár a barátnőjével és hetente új pasija van.Van olyan ,hogy elmegy a pasijához és bekamuzza,hogy a legjobb barátnőjénél alszik.már kb egy éve nem szűz.(ezeket amiket csinál onnan tudom,hogy a legjobb barátnőjének a tesója az én legjobb barátnőm és a legjobb barátnőjének mindent elmond és ő is a tesójának ő meg nekem)az az egészben a legdurvább,hogy minden héten más pasival kúr.Volt olyan,hogy fogadtak a legjobb barátnőjével,hogy kit kúrnak meg többször egy nap.(a tesóm nyert 4 fiúval)A szüleim pedig le sem szarnak minket..Csak magukkal vannak elfoglalva.A tesóm meg azzal zsarol,hogy ha ezeket elmondom akkor azt fogja mondani a szüleinknek,hogy én verem őt.(megverné magát és rám kenné.Most ilyenkor mégis mit lehet csinálni a helyemben?:/ már olyan szinten depresszíos vagyok miatta,hogy megpróbáltam már öngyilkos lenni..:/

2013. júl. 17. 19:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

Bocs hogy ezt mondom de akkor úgy tűnik h a családotokban csak te vagy normális.

Nem is értem ,hogy viselkedhet így egy szülő. Az én apám is rengeteget melózik sokszor túlórázik stb. de mégse szar le.

Anyukám nem túlórázik neki szigorúan 8 órát kell dolgozni de ő meg itthon csinál vlmit állandóan.

Én a helyedben sz*rnám le a húgodat (bocs hogy ilyet mondok ,de hogy ennyi idősen ne legyen ennyi esze :O )

te üszke lehetsz magadra. Sztem kezdjél félre rakni pénzt hogy később a továbbtanulásodra (már ha akarsz tovább tanulni) legyen pénz. A szüleidnek ne adj vagy ha nagyon akarsz akkor csak kevesebbet de a te dolgod. Én a helyeden magammal foglalkoznék aztán ha sínen lenne az élete akkor elgondolkoznék h ki érdemli meg a segítséget és milyen szinten ... Őszintén sajnálom a helyzeted de emiatt te ne érezd magad rosszul.!! Hajrá! :)

2013. júl. 19. 10:46
 22/24 anonim válasza:
Én tudod mit csinálnék? Tudom hogy ez így elég keményen hangzik, de fognám magam és lekoccolnék otthonról. Érettségi után biztosan. Ha ennyire zavar a hugod sorsa vidd őt is magaddal. Más város, új környezet. Biztos hogy ott nem lenne annyira nagylány. Vagy mond el neki, hogy hogy érzel. Hogy téged zavar ez az egész, és gondoljon arra hogy mi lesz később. Vagy egyáltalán ne is érdekeljen, mond meg neki hogy ha k*va akar lenni akkor most kell elkezdenie mert később nem lesz túl nagy a profitja az egésznek, vagy legyen normális, és nem feküdjön össze fűvel-fával. Bocs hogy így fogalmaztam de egyszerüen ez nem normális, hogy a szüleitek enyire nem figyelnek rá/rátok. Legalább neked van eszed ha a hugodnak már nem jutott belőle. Sok sikert kívánok neked, és remélem valahogy elrendeződenk a dolgaid.( :
2013. júl. 20. 21:11
 23/24 anonim válasza:

Igazság szerint a hugodon már nem tudsz változtatni. És nem is a te dolgod lenne, mert még te is gyerek vagy. Ez a szüleid felelőssége.

Ne foglalkozz a hugod dolgaival, mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja. De az ő dolgai rád is kihatással vannak,így próbálj kimaradni belőlük. Ha a barátnőd megint mesélni akar a hugodról, akkor kérd meg, hogy ne tegye.

Ne téged terheljen a hugod viselkedésével, hanem szóljon a szüleidnek.

2013. júl. 22. 09:30
 24/24 anonim válasza:
35%
Na jó. Bocsi hogy ezt mondom, de most kiakadtam. Hallottam már durva dolgot korombeliekről, de ez durva. Most kezdem a nyolcadikat(koromhoz képest lelkileg és testileg is fejlett), kitűnő tanuló vagyok, állati sokat tanulok,olvasok. Plüssökkel alszok és a mai napig disney-t nézek és micimackót. Ha a húgod ennyire felelőtlen, nem tudom, hogy tudnál-e vele valamit csinálni. Nekem a legdurvább esetem az volt, hogy 7-ben, a suliban az osztálytársaimmal fellógtunk a folyosóra, szünetben, ami mondjuk nálunk tilos. ENNYI!
2013. aug. 1. 02:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!