Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mitcsináljak a 14 éves húgomma...

Mitcsináljak a 14 éves húgommal ha szó szerint úgy viselkedik mint egy r*banc? ) annyira kiborít és nem bírom már a szüleim leszarják engem meg zsarol, mitcsináljak vele? Többi lent

Figyelt kérdés
Minden héten bulizni jár a barátnőjével és hetente új pasija van.Van olyan ,hogy elmegy a pasijához és bekamuzza,hogy a legjobb barátnőjénél alszik.már kb egy éve nem szűz.(ezeket amiket csinál onnan tudom,hogy a legjobb barátnőjének a tesója az én legjobb barátnőm és a legjobb barátnőjének mindent elmond és ő is a tesójának ő meg nekem)az az egészben a legdurvább,hogy minden héten más pasival kúr.Volt olyan,hogy fogadtak a legjobb barátnőjével,hogy kit kúrnak meg többször egy nap.(a tesóm nyert 4 fiúval)A szüleim pedig le sem szarnak minket..Csak magukkal vannak elfoglalva.A tesóm meg azzal zsarol,hogy ha ezeket elmondom akkor azt fogja mondani a szüleinknek,hogy én verem őt.(megverné magát és rám kenné.Most ilyenkor mégis mit lehet csinálni a helyemben?:/ már olyan szinten depresszíos vagyok miatta,hogy megpróbáltam már öngyilkos lenni..:/

2013. júl. 17. 19:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
ja és ne adj nekik pénzt,egyátalán
2013. júl. 17. 20:18
 12/24 A kérdező kommentje:
de azért valahogy szeretnék segíteni a húgomnak.:/ szerintem a maradék pénzemből megpróbálom elvinni pszihologushoz:/ úgy érzem nincs más választásom:/
2013. júl. 17. 20:20
 13/24 anonim ***** válasza:
98%
Lehet, hogy genyó vagyok, de ha olyan kis tetű, hogy összeverné magát és rádkenné, én azt csinálnám a helyedben, hogy telefon a zsebben, diktafon rögzít, és újra szóba hoznám ezt a befújom az ősöknek, nem lehet ilyen hülye dolgot. Amint van felvétel arról, hogy ő mondja, hogy összeveri magát és rádkeni, megmondanám, hogy nem úszod meg, félrevonulva meghallgatnám a felvételt, hogy biztos jó-e, készítenék biztonsági másolatot telefonon kívül, befújnám az ősöknek, és amikor összeveri magát, segítenék neki, hogy tényleg élethű legyen, aztán mutatnám a felvételt, hadd lássák, mennyire szemrebbenés nélkül hazudozik a kis nyomorék! :)
2013. júl. 17. 20:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

NE adj neki pénzt. Ismétlem: NE ADJ NEKI PÉNZT!

Hidd el nekem, jobban jársz. A kishúgod egy aljas dög. Én fiú vagyok, de az biztos, hogy mellettem nem lenne ilyen, mert csúnyán elbeszélgetnék a hugicával.

2013. júl. 18. 11:49
 15/24 anonim ***** válasza:
87%

Megértem hogy a hugod, de ez nem a te dolgod. Próbáld kicsit "kizárni" az életedből. (persze nem szó szerint) Az hogy depressziós vagy miatta az nem jó. Járj el te is szórakozni a barátnőiddel vagy tanulj többet sportolj stb. ami eltereli a figyelmedet a hugod gondjairól. VAGY ha mindenképp segíteni akarsz neki, akkor tartsatok ilyen lányos napokat mondjuk te meg a barátnőd és a húgod meg a barátnője (akinek a nővére a te barátnőd) 4-esben elmehetnétek moziba Mekibe kirándulni stb. és akkor talán meglátná, hogy lehet normálisaan is tölteni a szabadidejét. Mutasd be őt értelmesebb társaságokban. Amúgy ha 14 éves akkor most szeptembertől gimis lesz nem?! Lehet, hogy ott talál valami értelmes baráztnőt aki jobb útra tereli. Az hogy a szüleid nem foglalkoznak vele az elég nagy gond. De végső soron a 14 éves kamaszok amúgy sem hallgatnak a szülőkre.

UI.: Nem értek eggyet azokkal akik szerint a "nagymellű" lányok kiégnek. Nekem is nagy a mellem, és még is szűz vagyok. 16/L

2013. júl. 18. 13:07
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
Nézzünk szembe a tényekkel! Anyádék lekakilnak téged s a húgod is, te meg még pénzeled is őket ja és öngyi akarsz lenni a buta húgod miatt. Noooooormális? Húgoddal már nem tudsz mit kezdeni, ő ezt választotta, az élet beszippantotta. Belőle már nem lesz normális felnőtt (már ha megéri azt a kort). Koncentrálj magadra, a tanulmányaidra és amilyen hamar csak tudsz pattanj meg. Ha pedig megpattantál otthonról, ne nézz hátra, kérlek. A saját érdekedben!
2013. júl. 18. 13:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Vaaaagy főzögess továbbra is otthon, add le a pénzed jó kislány módjára, neveld a húgod - aminek szintén semmi értelme -, aztán lepődj meg - de igazán lepődj meg, ne csak megjátszd -, h továbbra is semmibe vesznek szüleid és a testvéred is. Ne legyél már senki balekja!
2013. júl. 18. 13:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Írj privátot ha gondolod, az én hugom is ugyanezt csinálta-
2013. júl. 18. 15:11
 19/24 anonim ***** válasza:

sztem azt az 50.000-t ne add oda a szülőknek, hanem vegyél belőle kaját és akk nem tudják elkölteni alkoholra vagy cigarettára, de amire kell, arra lesz.. meg persze vmennyi kell belőle a rezsire.. és akk egy olyan 5-6 ezerrel kevesebből is megúszhatod.. és abból a pénzből elviheted a húgod pszichológushoz..

meg figyelj rá, mutasd be a barátaidnak, hátha jóban lesz vmelyikőjükkel és ők hátha tudnak rá hatni.. és próbálj meg nagyon jóban lenni a húgoddal.. és ne utasítsd semmire, hanem nagyon sokszor mondd el a véleményed ezekről a dolgokról, akkor hátha hallgatni fog rád ha jóban lesztek és úgy hallja :)

2013. júl. 18. 19:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Gyújtssd föl a húgodat te low
2013. júl. 19. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!