Mit tehetnék ez ellen? Félek a szüleimtől.
15 éves lány vagyok. Kiskorom óta vertek a szüleim, úgy érzem sokszor jogtalanul. Olyanokért kaptam, amikre más szülők "legyintenek" ha rossz jegyet hoztam, apukám nem szólt hozzám, elvették a dolgaimat, és még jól arcon is vágott. Volt hogy matekoztam vele, nem értettem a feladatot, nem volt türelme, és pofán vert, és bevágtam a fejem a hegyes székből kiálló vasba.
Ezek 1-2 éves történetek, de volt h 4 évesen anyukám úgy megvert h bepisiltem, és hanyatt vágódtam .:S
Apukám amúgy egy idegbeteg ember, ritka mikor hozzá lehet szólni, semmit se beszélek meg vele, de leszíd ha nem tud rólam semmit és nem beszélgetek vele.. de ha nem hagyja ? Sajnos odáig jutottam hogy ez mindennap eszembe jut, sírok :S nagyon megviseltek, mert a mai napig bennem van az érzés..
Amúgy megkapok mindent ha kérek, tényleg.. De ha bajom van, vagy valami nem nagyon érdekli őket, és sajnos a legfontosabb dolgot, szeretetet sokszor nem kaptam/kapok. Senkinek se merek erről beszélni :( h dolgozzam már végre fel? kérlek segítsetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!