Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék ez ellen? Félek...

Mit tehetnék ez ellen? Félek a szüleimtől.

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Kiskorom óta vertek a szüleim, úgy érzem sokszor jogtalanul. Olyanokért kaptam, amikre más szülők "legyintenek" ha rossz jegyet hoztam, apukám nem szólt hozzám, elvették a dolgaimat, és még jól arcon is vágott. Volt hogy matekoztam vele, nem értettem a feladatot, nem volt türelme, és pofán vert, és bevágtam a fejem a hegyes székből kiálló vasba.

Ezek 1-2 éves történetek, de volt h 4 évesen anyukám úgy megvert h bepisiltem, és hanyatt vágódtam .:S

Apukám amúgy egy idegbeteg ember, ritka mikor hozzá lehet szólni, semmit se beszélek meg vele, de leszíd ha nem tud rólam semmit és nem beszélgetek vele.. de ha nem hagyja ? Sajnos odáig jutottam hogy ez mindennap eszembe jut, sírok :S nagyon megviseltek, mert a mai napig bennem van az érzés..

Amúgy megkapok mindent ha kérek, tényleg.. De ha bajom van, vagy valami nem nagyon érdekli őket, és sajnos a legfontosabb dolgot, szeretetet sokszor nem kaptam/kapok. Senkinek se merek erről beszélni :( h dolgozzam már végre fel? kérlek segítsetek.

2013. júl. 15. 20:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, de amit ők művelnek az bűn szó szerint, sajnálom, de a helyedben én már rég szóltam volna a rendőrségnek vagy ilyesmi...
2013. júl. 15. 21:33
 12/24 A kérdező kommentje:
:(
2013. júl. 15. 21:35
 13/24 anonim ***** válasza:

Úristen mintha magamat olvastam volna,meg is lepődtem:) Bár engem apukám soha nem ütött meg,de csinált már durva dolgokat a többi teljesen ugyan az. Én is egyke vagyok. És annak ellenére,hogy milyenek tudnak lenni,sohase lennék képes a rendőrségre vagy gyámügyre vagy bárhova is menni amivel bántanám őket,gondolom te is így vagy vele. Attól,hogy sokszor ordítanak le ok nélkül,még szeretem őket,csakhát na. Sokszor érzem,hogy akármilyen ember vagyok néha nem azt érdemlem meg amiket a fejemhez vágnak dolgokat,csúnya dolgoka t(k*csog,p*csa stbstb). Én egyetlen egy emberrel tudom ezt megbeszélni és az iszonyú sokat segít nekem,hogy ő meghallgatak,támogat esetleg tanácsot ad,de a legfontosabb,hogy nem kell magamba folytanom és elmondhatom valakinek. Te is keress mindenképpen valakit akinek eltudod mondani a dolgokat,akiben megbízol és tudod,hogy nem él vissza vele.

Hasonló a helyzetünk,nekem is írhatsz. Kitartás. Van akinek ennél is rosszabb a helyzete. Meg pár év és elköltözhetsz,koleszba vagy akárhova. Esetleg egy fiú barát is sokat segítene,akitől kapnál sok-sok szeretet és szeretne téged!: Esetleg nincs egy fiú aki tetszik?

2013. júl. 15. 21:41
 14/24 A kérdező kommentje:
igen én is így vagyok, de lassan már felemészt, és egyre rosszabb.. van néha h feleselek vagy valami, beismerem. És olyankor oda jön apa h mit képzelek, meg h megver ha nem fejezem be.. összerezzenek de nem nagyin veszi figyelembe :S sajnos eléggé magamba kezdek zuhanni, nagyon nehezen bízok meg, 1 barátnőm van akiben igen, de kezdem ellökni magamtól, nem keresem nem érdekel :S van 1 barátom, de nem merem neki elmondani:( mert ismeri őket , és ha megtudná akkor másképp állna hozzájuk.
2013. júl. 15. 21:47
 15/24 anonim ***** válasza:
53%
Azt nem értem, hogy minek az ilyen "szülőknek" gyerek... Ha ilyenekről hallok, nagyon forr bennem a méreg. Ez már rég a Gyámhatóságra tartozna!!!
2013. júl. 16. 07:43
 16/24 anonim ***** válasza:
44%
Fel kellett volna jelentened a szüleid, és börtönbe záratni.
2013. júl. 16. 14:45
 17/24 A kérdező kommentje:
olvastam hogy sok gyereket vernek nevelőcélzattal:)
2013. júl. 16. 15:07
 18/24 anonim ***** válasza:
nézd, az a te döntésed, hogy tűröd vagy gyámhivatal megértem ha attól még szereted őket ;)
2013. júl. 16. 16:14
 19/24 anonim ***** válasza:
amúgy a gyerek későbbi felnőtt korát rontja az ilyen, ha akarsz gyereket... gondolom nem ezt a nevelést tartod a legjobb módszernek
2013. júl. 16. 16:17
 20/24 anonim ***** válasza:
Én is kaptam pofonokat illetve mostanában is kapok de nem ilyenekért. És ez ahhoz képest amit te leírtál nem is fogható. Tényleg pszhiológus vagy vlki doki! Én ha tehetném 18 évesen lelépnék a helyeden. De ez sokszor szülők támogatása nélkül elég nehéz.
2013. júl. 17. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!