Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek ez ellen?

Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés

Engem nagyon hamar zavarba lehet hozni.

Járok az egyik ismerősömhöz hetente 1-2x segítek neki, és ott van egy férfi meg egy fiatalabb srác, és azok állandóan zavarba hoznak, persze heccből.Szívatnak, kihasználják ezt a tulajdonságomat. Mi tegyek, hogy ne jöjjek zavarba? Látják, hogy elpirulok, és annál jobban szívják a vérem. :D

Még mielőtt valaki azt állítja, hogy pedofil az a 2 ember, nem erről van szó. Nagyon bírom őket, el lehet velük komolyan is beszélgetni. "nagy gyerekek"

Meg alapból is ha mások bókolnak nekem, akkor is elpirulok. Sokan mondják, hogy ez tetszik a fiúknak de nekem olyan kínos. :S

2013. máj. 4. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát sokat nem tudsz tenni ellene, mert ilyen vagy idővel talán változni fog. (én is ilyen voltam, ma már tudom kezelni a helyzetet). meg ha talán kicsit több önbizalmad lenne talán lazábban tudnád venni a dolgot.(magamból indulok ki :) )
2013. máj. 4. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne próbáld meg elnyomni.. ha ilyen vagy felesleges egy olyan személyiséget akarni, aki tudod, ennek tipikusan az ellenkezője. ilyenkor szerintem akik beszólnak, nem rosszindulatból teszik, hanem tényleg mert "aranyos" és könnyen kihasználható tulajdonság. pl van egy ismerősöm, aki nagyon irigy és direkt mindig tőle kérek inni, kölcsön 10-20 forintot, még ha nem is szükséges, heccből, mert vicces ahogy apróságokon felidegeli magát.. tudja hogy direkt csinálom de akkor is ideges lesz... szerintem nem baj azért, ha változtatni akarsz ezen, bár akik így szeretnek, és észreveszik hogy már nem pirulsz el, azt láthatják, hogy már nem vagy önmagad (ami nem igaz, de van egy ilyen mellék-érzete).. ha pl megdicsérnek csak mosolyogj kedvesen az illető szemébe és ennyi, nem kell nagy dolgot csinálni belőle!
2013. máj. 4. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Minél többször kerülsz ilyen helyzetbe, annál jobban megedződsz.

Pár hónapja még én is hasonló kérdést írtam ki, azóta annyiszor kerültem pirultató helyzetbe, hogy már egyáltalán nem pirulok el. :)

2013. máj. 4. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte én is ilyen voltam, bár nem mondom, most is van, aki zavarba tud hozni, de már megtanultam kezelni a helyzetet. Megszokod majd :)
2013. máj. 4. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!