Rosszkedv ellen valami? :/
Előre leírom hogy tudom hogy ezek apró jelentéktelen problémák csak szeretném ha most végre jobb kedvem lenne.
Már egy ideje tök magányosnak érzem magam, pedig múlthéten is folyamatosan körülvoltam véve emberekkel és mindneki hívott magával mindenfele, és fogalmam sincs miért de közben még is folyamatosan azon kattogott az agyam hogy egyedül vagyok,senki nem szeret stb. És folyton emiatt rossz kedvem lett.
Ezen a héten eléggé rosszabbodott,most nem is foglalkozik velem senki. Eléggé megfáztam szóval nem megyek egészhéten suliba és végig itthonülök. Ez így oké, de anyuék egyáltalán nem foglalkoznak velem vagyis elég magas lázam van és nem érdekli őket..A bátyám is elhanyagol mostanában vele sokmindent megszoktam beszélni de most ő sem foglalkozik velem. A barátommal összevesztünk mert felesleges dolgokon hisztiztem és most vele sem beszélek..A legjobb barátnőmet meg most inkább nem akarom terhelni a problémáimmal..A többi barátom pedig nem is keresett eddig a héten,ráadásul sikerült egy idegen ember miatt kiakadnom aki ok nélkül elég durván viselkedett velem.
Tudom hogy ezek olyan kis semmi problémák de a hét hátralevő részében mit csinálhatnék hogy ha már itthon ülök hogy ne unatkozzak végig és jobb kedvem is legyen?:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!