Hogy telik eddig a nyári szünet?
szarul...
Egesz napi programomat letudom irni:
-alszok
-eszek
-pihenek
-gepezek
-tornaszok
-tvzek
-gepezek
-alszok
es kezdodik az egesz ujbol, mint egy rossz remalom..
Barataim mind kulfoldon, egyedul meg mit kezdjen az ember?
Sportokat is kerestem de nincs semmi, csak tabor
Nekem jól.
Én nem mondom azt h lapos egy főiskolán marha sokat kell hajtani a diplomáért szal én élvezem ezt a két két és fél hónapot.
Mert utána vissza áll az életem abba h
H-P fősuli
Szombat magántanár (Angol)
És Vasárnap az egyetlen szabadnapom.
Egyébként bulizgatok, dvdzek és alszom 13-14 óráig :)
Elég jól, csak a haverok nem érnek rám...:S
Motorozok, filmezek, moziba járok (sajna sokszor egyedül... Mindenki vagy diákmunka, vagy ez vagy az... Senki se ér rá soha... Vagy ha engem hívnak akkor pont már valahol vagyok...) Olvasok, szokásos dolgok...:D
Egész jól, voltam fesztiválon, nyaralni, találkoztam a messze lakó barátaimmal. Lassan én is kezdhetem a nyelvtanulást, de legalább lesz mit csinálnom. :)
És neked?
15/L
Eddig jolnagyooon:ddd
Nyar elejen voltam nyaralni anyaval, utana pedig mamaekkal meg tesommal mentunk nyaralni horvatba:) most juliusba meg nem voltam sehol, de baratokkal/baratnokkel kb minden nap kinnt vagyok:) a hetkoznapjaim annyibol allnak h delbe felkelek, eszek, gepezekeszekgepezekeszekgepezek, delutan 6korul kimegyunk haverokkal, 11-ejfel korul hazajovok, eszek,furdok, kockulok telon, es 2-3 fele alszok el.. Hetevegeken meg jon haza apa, akkor velevagyok folyamatosan megyunk strandra ideoda:)) jovoheten megyek egy baratnomhoz, es ott leszek nala keddtol pentekig, szombaton nagy bulizasokba leszunk szulinapomat unnepeljuk es utanaheten pedig megyunk Londonba csaladdal2 hetre!!:))
Aztan utana pedig lazulas van mert kicsit surure sikeredett a program, csapatunk meg parat a nyar utolso napjain, es vegeeee:( 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!