Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a melegfelvonulás lényege?

Mi a melegfelvonulás lényege?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokáció, és kérem, hogy mindenki kulturáltan válaszoljon!

Tehát, mi a melegfelvonulás lényege, és kiket céloz meg? Hiszen aki elfogadja a melegeket, annak nem kell felvonulás. Viszont aki gyűlölettel viszonyul hozzájuk, annak meg remek alkalom, hogy odamenjen és balhézzon.

2013. júl. 11. 23:34
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
47%
Aki elfogadja a melegeket, az a Pride nélkül is megteszi. Nevelés kérdése az egész. Attól, hogy a homoszexualitást nem tartom jó dolognak, még sose fordult meg a fejemben, hogy fizikálisan és verbálisan bántsam őket. Remélem soha egyetlen családtagom sem lesz meleg annak ellenére, hogy nincs bajom velük.
2013. júl. 15. 16:42
 42/42 anonim ***** válasza:
49%

Nem olvastam el a válaszokat,szóval teljesen a saját véleményemet írom le.

Szerintem gusztustalan magamutogatás az egész. Nem ítélem el a melegeket azért amit a négy fal között csinál. De könyörgöm ne előttem. És mielőtt azzal jöttök, én azt sem szeretem mikor a kissrác a kiscsaj torkán ledugja a nyelvét a buszmegállóban és mármár a manduláját nyalogatja...

Szerintem ezzel a parádéval csak mégjobban megútáltatják magukat. Én sem megyek felvonulni,hogy "NEM VAGYOK B:ZII! NEM VAGYOK B:ZII!!"

Elkorcsult egy ország. Motorsfelvonulás nincs, heterófelvonulás nincs, langyiparádé meg van

2013. júl. 17. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!