Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melegfelvonulás ellentüntetés?...

Melegfelvonulás ellentüntetés? SOS hova kell menni?

Figyelt kérdés
Állítólag kettőkor lesz a Kodály Köröndön, de melyik oldalon? Hogy tudnék oda jutni? (A Rákóczi téren lakom, de csak fél kettő-háromnegyed kettő körül tudok elindulni.Állítólag kettőtől lesz.)
2013. júl. 6. 11:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Értelmes válasz?
2013. júl. 6. 11:56
 2/6 anonim válasza:
66%
Nem lenne egyszerűbb bevallani magadnak hogy te is ratyi vagy szépen felöltöznél miniszoknyába csőtopba, kisminkelnéd magad és mennél kézenfogva a pasiddal? Ez az ellentüntetés inkább csak arról szól hogy a látens homik nem bírnak magukkal túl nagy a csábítás és ezért mindenképpen a dolgok közelében akarnak lenni.
2013. júl. 6. 12:01
 3/6 ConnectCare ***** válasza:
74%

-Központ, itt homofób kérdező 001, SOS SOS, pan pan pan, mayday, mayday, azonnal segítséget kérek, akarok menni b*zikat dobálni, de nem tudom hová kell menni! Vektorokat kérek a helyszínre!

- Homofób kérdező 001, központ, vettem, a helyszíni team készen áll, a segítségnyújtó térképész csapat pedig úton van! Jelentsd, ha van szükséged dobálóanyagra is!

:D :D :D

2013. júl. 6. 12:06
 4/6 anonim válasza:
63%
Vajon egy melegfelvonulás ellentüntetésen a b_zik dobálják tojással a tüntetőket? :D
2013. júl. 6. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudja, merre van, de azért oda akar menni, hogy hőbörögjön tiltakozásul, mert micsoda dolog, hogy ezek a csúnya melegek nem hagyják a tisztességes polgárokat nyugodtan élni :)
2013. júl. 6. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Passz. Hál' istennek azt sem tudom mikor lesz az a valami! :D
2013. júl. 6. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!