Én vagyok az egyetlen, aki nem ért sem egyet a melegfelvonulással, SEM AZ ELLENTÜNTETŐKKEL?
Ott laksz, ahol felvonultak, vagy valami más dolog miatt nem tudtál másfele nézni azalatt a 10 perc alatt, amíg elmentek ott, ahol?
A lovasfelvonulással egyetértesz? Nekem valahogy sikerult azalatt nem elmennem a Várba...:)
Nem Te vagy az egyetlen.
Szerintem a szexuális élete, vágyai mindenkinek a magánügye, én se kürtölöm világgá, hogy mivel tud a legjobban lázba hozni a barátnőm, más szexuális életére sem vagyok kíváncsi, így a felvonulást abszolút baromságnak, undorítónak tartom.
Az ellentüntetésről meg igazából annyi a véleményem, hogy feszültségkeltésen kívül semmi értelme, nem kell lesüllyedni a felvonulók szintjére egyszerűen.
Nekem semmi bajom a melegekkel, amíg magánügynek tekintik a dolgaikat. Még az évi egyszeri felvonulás is belefér nekem, annak ellenére, hogy nem szeretem, mert a Kossuth téren lakom. AMi viszont nem tetszik, hogy minden normális országban ez a felvonulás nyugisan, balhé nélkül lezajlik, csak itt nem. A magyarok jelentős része intoleráns, egymást elfogadni képtelen.
Engem a fent belinkelt videón történtek zavarnak, nem maga a felvonulás.
Egyik tábor se különb a másiknál. A melegeket nem tudom megérteni, hogy miért mennek ki az utcára, hisz azt hangoztatják, hogy egyenlőek, de a felvonulással pont az ellenkezőjét bizonyítják. Csak és kizárólag ez provokáció a részükről. Láttam néhány éve képeket a felvonulásról, egyszerűen undorító amit egyesek(!) művelnek. Az ellentábor tagjai pedig egyszerűen primitívek. Trágárkodnak, és dobálják a felvonulást. Személy szerintem ez engem arra emlékeztet, mint amikor a majmok szarral dobálják egymást. Értelmesen is lehetne véleményt nyilvánítani.
Arra az idiótára, aki megrúgta a kutyát remélem ráeresztettek utána vagy négyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!