Én vagyok az egyetlen, aki nem ért sem egyet a melegfelvonulással, SEM AZ ELLENTÜNTETŐKKEL?
Figyelt kérdés
Minek kell mutogatni magukat? Ezzel nem váltanak ki toleranciát, sőt... Én nem utálom a melegeket, de nem is szeretem. És szerintem ez lenne a normális, nem az hogy felvonulást rendeznek, hanem hogy nem érdekel hogy meleg. A másik viszont, hogy mire volt jó ez az ,,enyhén,, primitív ellentüntetés?2012. júl. 8. 00:15
21/23 anonim válasza:
A meleg felvonulás nem bánt senkit ellenben behozza a közbeszédbe a témát amire azért elég nagy szükség van. A lakosság nagy része szerintem elutasító, nem engedné, hogy gyerekeket fogadjon örökbe meleg pár és házasodni sem házasodhatnak. Tőlünk keletebbre meg egyre sz*rabb a helyzet.
22/23 anonim válasza:
Nem kéne azért felvonulni, mert homokosok és ezért a másik tábornak sem kéne kimenni az utcára, mert a homok vonulnak. Mindenkinek otthon kéne maradni és örülni a nyárnak.
23/23 Me válasza:
„A melegeknek is csak egy töredéke vesz részt aktívan ilyen önmutogató parádén, a túlnyomó többségük sem ízlésben, sem stílusban nem különbözik az átlagemberektől. De persze a hangosakat és rikítóakat inkább észreveszik.” … „A melegfelvonulásnak van egy nagyon fontos funkciója és üzenete: a többségi társadalom általában azt várja a melegektől, hogy ne lehessen őket észrevenni ("engem nem zavarnak, de ne mutogassák magukat"). Ez első közelítésre toleráns és elfogadható igénynek látszik, de mint ahogy a cikkemben is próbáltam kifejteni, a rejtőzködés, a kapcsolatok, érzelmek, magánélet takargatása akkor is nagyon fárasztó, megterhelő, végső soron személyiségpusztító, ha a homoszexualitás tényét a környezet úgy-ahogy elviseli. A melegfelvonulás lázadás a melegekre kényszerített rejtőzködés ellen. Hangos, sőt harsány kikiabálása annak, hogy a környezet vegye tudomásul: ők igenis VANNAK. Nem szégyenlősen bujkálni akarnak, hanem élvezni az életet, mint bárki más. Nem "toborozni akarnak a táborukba", hiszen ez lehetetlen, értelmetlen, a melegek maguk tudják a legjobban, hogy a szexuális irányultságot se irányítani, se megváltoztatni nem lehet. Ók azt követelnék, vegyék végre tudomásul, hogy ugyanúgy részt kérnek az életből, mint bárki más. Sokan gondolják, mint feltehetőleg Ön is, hogy ezzel csak elvadítják maguktól a heteroszexuális többséget, hogy azok is megundorodnak tőlük, akik amúgy nem homofóbok.” … „A tapasztalatok azt mutatják, hogy hosszú távon inkább bejön az a taktika, hogy az emberek megszokják: igen, sok a meleg, és időnként látványosan és sokkolóan megmutatják magukat. Mindenesetre azokban a városokban, ahol már régebben hagyomány az ilyen melegfelvonulás, már nem borít ki senkit, sőt beépült a város életébe.” … „Aki szereti az ilyesmit, odamegy szórakozni, táncolni, aki nem, az távol marad.” … „Mi valószínűleg nagyon nehezen tudjuk elképzelni, hogy milyen részegítően felszabadító és boldogító érzés lehet egész életükben rejtőzködésre kényszerült embereknek, ha egyszer-egyszer ledobhatják a kényszerzubbonyt, és ország világ előtt megmutathatják magukat. Igen, talán provokatívan és ízléstelenül. De én nem sajnálom tőlük, hiszen nem is vagyok köteles nézni, ha zavar.” -Mennyire zavarják a b***k a hetero csávókat egy megmutatkozással...Bezzeg a kur**k ellen senki nem tüntet, pedig belőlük több van és családokat szakítanak szét (vagy éppen a kislányokat erre okítják) és betegségeket hordoznak, (tudom, hogy a bu**k is) de az senkit nem zavar, szégyen...Az emberek így is elzüllenek, ha van vonulgatás ha nincs, úgyhogy nem értem mire jó az ellentüntetés. Minden szarba bele tudnak törődni, ebbe meg nem. Idegesítő...Inkább azzal törődnének, hogy hogyan segíthetnék a felmelegedés mérséklését, mert hiába pofáznak, hogy ez nem tetszik meg az, ha a Föld romokban fog heverni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!