Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az egyik lány a suliban azt...

Az egyik lány a suliban azt mondta rám, hogy gáz vagyok, amiért az apukámmal megyek a Sziget fesztiválra. Szerintetek is gáz? én nem tartom annak. Lehet hogy velem van a baj

Figyelt kérdés
16 éves vagyok

2013. júl. 11. 10:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Én anyukámmal voltam jó pár éve 1 napot a szigeten. Nagyon élveztük!

Örülj, hogy ilyen jó a kapcsolatod az apukáddal!

2013. júl. 11. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem gáz,sőt szerintem 16-17 éveseknek nincs is keresnivalójuk felnőtt férfi rokon nélkül fesztiválon.
2013. júl. 11. 19:50
 13/14 anonim válasza:
24%

16 évesen nem gáz de 20 éves korodra ne hogy vele menjél,apám is jó fej csak sose engedi hogy bebaszak normálisan amikor ő ott van:S

23 f

2013. júl. 11. 23:00
 14/14 Szonjus ***** válasza:
Én 14, 15 és 16 évesen is apummal és barátnőmmel voltam, egy hétig, nem volt gáz, jó volt, hogy apu vigyázott ránk, mondjuk mindig elengedett minket kettesben, aztán a megbeszélt időben találkoztunk, volt hogy együtt mentünk. Király volt.
2013. júl. 15. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!