Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted miként viselkedjen...

Szerinted miként viselkedjen egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés

Én pont ennyi idős vagyok, de párszor már megkaptam, hogy változzak meg és viselkedjek úgy mint egy "rendes 14 éves". Én nem érzem, hogy változnom kéne, de akkor fel szeretném mérni, hogy mégis mi lenne a koromhoz illő. Milyenek az ilyen korú lányok személyiség, kinézet és viselkedés terén?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2013. júl. 10. 17:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy tipikus 14 éves ne akarjon megfelelni olyanoknak, akik meg se mondják neki, hogy mit akarnak :P De egyébként sincs olyan, hogy "rendes 14 éves", mármint nem egyféle. Egyéniség vagy. A 14 évesek roppant sokfélék, de ezt láthatod kortársaid között.

Inkább az érdekelne, hogy mire mondták, mivel volt problémájuk s az jogos-e.

Nekem is mondták, hogy nem viselkedem úgy, ahogy a korom miatt elvárnák, engem pedig nagy ívben nem érdekelt. Teljesen normálisan viselkedem, csak nem akarok felnőni, eddig teljes a siker :) Attól még lehetek felelősségteljes, boldog ember, csak szürke egységsugarú felnőtt nem.

2013. júl. 10. 18:15
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Az első mondat nem lett valami jó, így jár az, aki átírja menet közben. A tipikust hagyjuk el, nem megy a felszólító módhoz :P
2013. júl. 10. 18:16
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
tanul, zenét hallgat; moziba jár barátnőkkel, barátokkal, ha akar:) Ha van pénze/kedve elmehet vásárolni; és mondjuk 6-ra legkésőbb meg otthon van:)
2013. júl. 10. 18:19
 4/15 anonim ***** válasza:
42%
*ja és nem hajnali 6, hanem este 6, tehát 18 óra, de talán inkább 17
2013. júl. 10. 18:24
 5/15 A kérdező kommentje:
Én nem is szeretnék megváltozni, persze van pár dolog amivel nem vagyok teljesen megelégedve, de majd én eldöntöm, hogy mi a jó nekem. Pont ez az oka, hogy nem mások kedve szerint kívánok létezni. Ezeket nekik is mindig elmondtam, de valószínűleg nem akarják megérteni. Legalábbis nem így néz ki a helyzet. Továbbra is ezzel ostromolnak, konkrétumot pedig nem mondanak. Ezért tettem fel a kérdést, hogy rájöjjek mi is az, ami a szemüket szúrja velem kapcsolatban.
2013. júl. 10. 18:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondjanak csak konkrétumot. Ha nem mondanak, akkor meg várják el hogy egyik napról a másikra megváltozz. "Normális 14 évessé".

Viszont ha sértőt mondanak, te akkor se akadj ki, fogadd el a kritikát, és ha fontosak számodra azok, akik mondják akkor próbálj meg megváltozni.

2013. júl. 10. 19:01
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Pl 14 éves ne akarjon bulizni,éjjel kint maradni,szexelni,sminkelni,felnőttként öltözni,komoly kapcsolatost játszani

Normális 14 éves lány keresi az egyéniségét,ha tetszenek is neki a fiúk és van "barátja" ez inkább ismerkedés puszi csók,semmi több.nem sminkel max korrektort és szőlőrúzst használ,nem push-upos melltartóban feszít,nincs kint melle,feneke,nem festi haját,nem iszik alkoholt,este 9kor otthon van,hacsak nem barátnőnél alszik,barátnős házibulin(ahol azért otthon vannak a szülők és rájuk néznek),osztálybulin,szülinapi bulin kívül nem jár bulizgatni,kocsmázni nem is akar,nincs műkörme,tetkója,piercingje,nem csinál félmeztelen,pucsitós képeket és teszi fel a facebookra.pl barátnőivel fagyizni,strandolni,sétálni,teázni,mozizni jár stb

2013. júl. 10. 19:08
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 10. 19:16
 9/15 anonim válasza:
100%

Teljesen igazat adok a hetes válaszolónak, DE van pár dolog amiben nem.

Szerintem kb. minden igaz rám amit írt, kivétel a műköröm meg a hajfestés, de szerintem ez teljesen elfogadható. Műkörmöm csak pici van, és az is csak azért, mert a saját körmöm annyira gyenge, hogy folyton letört és mivel anya műkörmös ezért megcsinálta nekem. A hajamban, pedig eléggé természetesnek tűnő (mert volt pár eredetileg világosabb tincs a hajamban) szőke melírok vannak, a világos barna hajamban. Bulizni is voltam már, ANYUKÁMMAL, és páran cikiztek miatta, de abszolút nem tartom gáznak, sőt én is és anya is jól érezte magát, és örülök, hogy ilyen anyukám van:) Ez háromszor volt eddig, kétszer tavaly, egyszer idén, tehát nem csinálok belőle rendszert:) Egyébként ha nem barátnőkkel vagyok itthon olvasok, zenét hallgatok, facebookozok, napozok ilyesmik:)

A többi dologban viszont teljesen igazat adok a 7-es válaszolónak:D

2013. júl. 12. 17:46
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
3.és 4. vagyok. Télen már 5-kor sötét van, este szerintem 14 éves lány ne lófráljon már odakint. Szóval jó, legyen akkor inkább télen este 5-6, amikor haza kell érnie, nyáron pedig mivel világosabb van; jó legyen fél 9!!!:)
2013. júl. 13. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!