Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerinted miként viselkedjen...

Szerinted miként viselkedjen egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés

Én pont ennyi idős vagyok, de párszor már megkaptam, hogy változzak meg és viselkedjek úgy mint egy "rendes 14 éves". Én nem érzem, hogy változnom kéne, de akkor fel szeretném mérni, hogy mégis mi lenne a koromhoz illő. Milyenek az ilyen korú lányok személyiség, kinézet és viselkedés terén?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2013. júl. 10. 17:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
7.vagyok,na igen suliidőben szerintem alapból suli,különórák után legyen otthon,nyárra értettem a 9et mert ugye akkor suli sincs és világos van
2013. júl. 13. 12:58
 12/15 anonim válasza:
100%
A családom és a nagyon-nagyon jó barátaim véleményén kívül mások nem nagyon érdekel. Kitűnő tanuló vagyok, rengeteget olvasok, felelősségteljes vagyok. Szabadidőmben biciklizek kutyát sétáltatok, rajzolok, festek. A mai napig Disney-t nézek, és plüssökkel alszok. A ruháim nagyon színesek, mintásak, egy csomót én csináltam (amolyan 'hippis':rengeteg minta, szín, peace). Nem érzem magam különcnek de átlagosnak sem. Szerintem mindenki tudja a szíve mélyén, hogy hogy kéne viselkednie, kinéznie, de a legtöbben ezt nem akarják vagy csak egyszerűen nem tudják belátni.
2013. aug. 1. 03:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. aug. 1. 09:34
 14/15 anonim válasza:
62%
Nincs normális 14 éves. Mindenkinek az egyéniségét kll megitélni és anem a kor dönti el hogy mit tehetsz é mit nem. Mindenki maga dönti el hogy mikor készült fel egy-egy dologra. pl: Egy rendes tinédzser kíváncsoi; elöbb utobb ki fogja próbálni a cigit, alkoholt, bulikat. De ez hozzátartozik a tinédzser korhoz. Tehát én attol még normális 14 lehetek hogy mondjuk elszívtam 2 szál cigit mert kiváncsi voltam vagy, egy egy alkalommal a buliban(osztálybuli) megittam 2 pohár sört. És nem kell otthon ülnöd és festegetned vagy zenét hallgatnod ha az nem köt le! Légy kreatív és szülöi beleegyezéssel menj el a barátnőkkel egy kávéra vagy sütire, esténként esetleg egy egy koncertre (persze csak ha a szülő is jelen van , de enki sem kel melleted ülnie, ő az ő barátaival te pediga tieiddel) esetleg vásárolni és szerintem nyáron fél9 körül érj haza, suli időben 5kor. :D és az általános elfogadottság ha egy 14éves életvidám,szines,és kedves. De ha ez neked nem tetszik akkor még horhadsz fekete szegecses ruhákat, vagy morcizhatsz ha olyanod van, a léyeg hogy 14 évesen enm szabad korláoznod az egyéniséged és olyannak lenned mint a többiek. A szexualitással várj amég éretebb leszel és a smink ügyben is a kevesebb több.
2013. aug. 30. 23:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 31. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!