Huszonéves lány vagyok, idén mennék ki egy éjszakára a Sziget Fesztiválra. Mennyibe kerülnek ott az italok? Gondolok itt pl. ásványvíz, üdítő, sör, stb?
Szia, nekem van már programfüzetem, úgyhogy leírok pár árat:
csapolt dreher 0,5 500 FT
dobozos dreher 640 FT
Jagermeister 4 cl 750 FT
Burn energiaital 0,25 l 650 FT
fél literes üdítők 360 FT
fél literes ásványvíz 260 FT
kb. ilyen árakra számíthatsz, elég durva, nem magyar pénztárcához mérik. És igen, szemétség, semmit nem vihetsz be, az Auchan megsúgom, hogy pl. a Nagyszínpadtól odáig jó fél óra séta, semmi értelme, ráadásul kevés a behűtött ital. Inkább ott szoktak bemelegíteni Sziget előtt, hogy bent ne kelljen már annyit piálni.
Jó szórakozást.
persze, lehet ki-be mászkálni, csak ha egy jó buliba vagy, nincs kedved kilométereket gyalogolni, hogy spórolj pár száz forintot, nagyon le lehet fáradni 1 nap alatt, óriási a sziget, be sem járod a felét sem
amúgy sokan próbálkoznak becsempészni piát és sikerrel, mindenkit nem néznek át, nekem egy ismerősöm vodka narancsozott, és a fél literes vodkákat a gatyájába rejtve vitte be állandóan, soha nem vették észre, bent meg már csak üdítőre költött. Ha lebuksz, akkor sincs semmi balhé, elveszik a piádat és ha mész haza, akkor kifele elviheted. Úgyhogy ezért is sokan próbálkoznak mert nincs nagy tétje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!