Tényleg akkora "baj" ez?
Másodikos leszek egy eléggé nagy színvonalú gimnáziumban ősztől. Nem vagyok visszahúzódó, de nem vonz a bulizás. Mármint az ilyen "hajnalig iszunk és hótrészegen esünk haza" szórakozóhelyeken való bulizás, a házibulikkal nincs bajom. Az a helyzet, hogy a baráti köröm nagy része már igen-igen megtalálta az ilyen helyeket, és bár nem iszákosak, elég intenzíven járnak el bulizni, és nekem is mondogatják, hogy lazítsak már, menjek velük.
Mint mondtam, nem tartom magam visszahúzódónak, elég nagy a szám, ha kell, viszont van egy olyan érzésem, hogy lassan ki fognak közösíteni, ha nem járok el majd velük. Tehetek ez ellen valamit? Komolyan akkora baj lenne, ha 16 évesen nem járok el majdnem minden hétvégén ilyen helyekre?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!:)
Ezt most nem azért írom, hogy rávegyelek az ivásra, kérdező, de ha nagyon elítéled ezeket, és egy kicsit se lazítasz, folyton feszengsz, nem engeded el magad, később összetörsz. Nem feltétlenül jársz jobban azzal, hogy kivonod magad az összes társasági eseményből.
Ha nem éled ki magad most, később fogod, mikor nagyobb felelősség lesz rajtad, esetleg már egy családot kell eltartanod.
A sportolókról meg annyit, hogy azok akiket én ismertem, rendszeresen betéptek ivás helyett. Még mindig tartom a kapcsolatot az egyik elismert úszónő ismerősömmel, és meglepődnétek, ha tudnátok mennyit tép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!