Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miert vannak akkora hulyek a...

Miert vannak akkora hulyek a vilagon akik nem hiszik el hogy egy baba mondjuk csak ugy alszik el ha ringatjak kocsoban?

Figyelt kérdés
nem hiszem hogy egyedul lennek a vilagon ezzel a problemaval! Es ha valaki feltesz egy kerdest miert kell szamitogepen keresztul leszedni a fejet? Szerintem ezen az oldalon hamarosan alig lesz felhasznalo, mert nem tanacsot adnak az embernek hanem alig varjak hogy valakit leb...szanak. A TOKELETES MINTAANYAK AKIK TOKELETESEN NEVELIK GYEREKUKET!!!
2013. jún. 22. 14:27
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
most latom hogy elirtam: kocsiban
2013. jún. 22. 14:28
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Nem vagy egyedül!Az én kisfiam is majd 6hónapos koráig babakocsiban aludt el ringatva.Nagy nehézségek árán,de sikerült leküzdeni.Muszály volt mert aztán érkezett a kistesó!

Ők is csak próbálják elhihetni hogy tökéletes anyák,tökéletes neveléssel.Szerintem ilyen nem létezik úgy mint ahogy a tökéletes gyerek sem!!!

2013. jún. 22. 15:08
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a nyolc hónapos babám is csak babakocsiban alszik el napközben, és nem érdekel ki mit mond, ha neki így jó hát akkor ringatom. Este és éjjel az ágyában elalszik egy hang nélkül és amíg ez így van addig teljesen jó, hogy napközben babakocsis :)
2013. jún. 22. 15:19
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Nyugi! Ezen ne húzd fel magad! Az én nagylányom csak úgy aludt el, hogy a térdemre tettem egy párnát, arra ráfektettem hason, és addig ringattam, míg el nem aludt. A középső lánykám magától elaludt, a kicsi pedig csak a babakocsiban. Vannak, akik ezt nem értik meg, vagy nem élték át! Ők szerencsések!
2013. jún. 22. 15:38
 5/14 anonim ***** válasza:

Az én fiam meg csak ölben volt hajlandó,de nagyon-nagyon sokáig...

És nem tudtam leszoktatni erről sajnos...

Én is kaptam hideget-meleget emiatt,de egy időn túl már nem foglalkoztam vele.

A mintaanya meg nevelje úgy a gyerekét ahogy akarja én is azt teszem!

2013. jún. 22. 15:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

2,5 évesem mellé még mindig oda kell feküdnöm....nem vagy egyedül...

És abban sem,hogy leoltanak,engem is folyton,de csak mert leírom a nevelési stílusom...mind1...

2013. jún. 22. 18:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 6,5 hónapos, nekem meg csak cicin tud elaludni.

Próbáltam már sok módszert, egyik sem jött be.

Vannak ilyen babák, örülnék, ha én is csak letenném a kiságyba és magától bealudna, de ha nem megy, hát nem megy.

Nem tart örökké, nem láttam még olyan tinédzsert aki babakocsiban, vagy cicin lógva aludna :))

2013. jún. 22. 21:19
 8/14 A kérdező kommentje:
koszi hogy egyet ertetek velem. Jo tudni, hogy nem vagyok egyedul ezzel a problemaval.
2013. jún. 22. 23:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia! Engem is megszólnak, hogy még miért altatom még mindég 4 éves kisfiamat, 20 hós koráig még szopizott éjjel 1-2x, magától hagyta abba-ezért is kaptam eleget. Na meg 26 hós koráig szoptattam, elég 1 éves koráig anyatej a gyereknek.Ezekért mind mind kaptam. Nem érdekelt/érdekel. Nekünk így jó. Ja, 8-9 hós koráig nekem is ringatnom kellett, csak úgy aludt el szopi után.
2013. jún. 23. 19:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Te vagy a kórházas anyuka? Amugy nem hiszem hogy ilyenek ki kéne akadj, nem ér annyit az egész
2013. jún. 24. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!