Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Van visszatérő álmotok?

Kamaszok! Van visszatérő álmotok?

Figyelt kérdés
Leírnátok nekem, hogy ha van visszatérő álmotok miről szól? Nekem van, és a suli udvarában futok majd kibicsaklik a lábam és elesek. Ezt annyira élethűen álmodom, hogy meg is rázkódok mikor kibicasklik a lábam. Már 8 éve álmodom ezt.
2013. júl. 5. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez mostanában minden álmomban visszatér: Üldöznek, vagy üldözök. A helyszín mindig változó, az üldözőt vagy az üldözöttet pedig sosem látom. Csak futok, az ösztöneim szerint cselekszek, ha kell, odacsapok, védekezek. Ezeknek általában egy helyszínváltással vége van. Ilyenkor mindig egy sötét városban találom magam, sokszor havazik, vagy esik. Sokáig futok, aztán megpillantok egy lányt. Ez a lány mindig ugyanaz. Minden tökéletes, nevetünk, sétálunk, természetesen fura dolgok történnek... Azt tudni kell, hogy ez a lány számomra minden hibájával együtt tökéletes, de sajnos a hatalmas távolság miatt nem lehet semmi. Sajnos mostanában kezd elhidegülni tőlem, és egyszerűen kinyír a gondolat, hogy egyszer majd teljesen "elveszítem".

16/f

2013. júl. 7. 02:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Fura, mindenkinek ilyen rosszak a visszatérő álmai..

Van egy egy visszatérő álmom, amihez (hálistennek) már rég nem volt szerencsém. A városunk főpostája előtt játszódik a jelenet. Kb 9 éves vagyok benne, a 8 éves unokatesómmal. Az unokatesómat elkapják valami gyerektolvajok, utána pedig változó, hogy mi történik.

Ami még mindig visszatér, az az, hogy biciklizek a városban, és eltévedek, teljesen ismeretlen utcákká változnak az ismerős utcák. (kisváros pedig, minden egyes utcáját tudom)

Akkor szintén van még egy, ami még vissza szokott térni. Ez is változó. A lényeg, hogy mindig van benne benzinkút, és autópálya vagy országút, amit nem ismerek.

Amit inkább régebben álmodtam sokszor, hogy anyu/apu autóját vezetem, és félek, nehogy elkapjanak a rendőrök, de elég ügyetlen vagyok benne. :D

2013. júl. 7. 03:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Lehet (sőt biztos), hogy hülyén fog hangzani, de én mikor álmodok, annak mindig köze van a Wc-hez. Pl.: Sietek Anyukámmal valahová, de még előtte elmegyek pisilni. Érzem, hogy kell, de egyszerűen nem tudok pisilni. :D Borzalmas!

Aztán még volt egy olyan is, hogy én meg néhány osztálytársam voltunk egy iskolában, amiről én teljes meggyőződéssel állítottam, hogy az az az iskola, amibe majd én szeretnék járni (nevét nem írom le), pedig tuti, hogy belülről még nem láttam. De mindegy is, nem ez a lényeg. Megint érzetem, hogy pisilni kell és elvonszoltam a barátnőimet közvetlenül az ebédlő (!) mellé, ahol mindenféle ajtó nélkül, ott középen álltak a Wc-k. Bárki láthatott bárkit, csak egy rongyot lehetett magunk elé tartani. Nem kell mondanom, ismét nem tudtam pisilni.

Ilyenkor általában megpróbálkozom még egyszer-kétszer, aztán simán felébredek és a valóságban is elmegyek. Azért áldom az eget, hogy sosem pisilek be! :'D

2013. júl. 7. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:

régebben az volt, hogy elszöktem pár terroristával, robbantgattunk, öldököltünk és a csapat fele megdugott.

Van olyan is, hogy egy házban vagyok egyedül, menekülök valami elől, aztán lezuhanok a sötétségbe és csak zuhanok zuhanok zuhanok megállás nélkül :/ Közben megjelenik egyfajta ördög és felsorolja a bűneimet, megkínoz lelkileg, olyanokat mond, hogy megszakadok a fájdalomtól és a legrosszabb, hogy nem tudok menekülni. Egy alagútban találom végül magam, a ruháim véresek, piszkosak. Megint menekülök, keresem a ház kijáratát, de nem találom. Kétségbe vagyok esve, szeretném megölni magam de nem tudom megtenni. Végül valaki elkap hátulról és megfojt, még egyszzer látom azt az ördögöt, aki megkínzott, majd minden elsötétül (ezt amúgy azelőtt kezdtem el álmodni mielőtt láttam volna a grave encounterst de miután láttam azóta gyakoribb)

Mostanában a volt barátomról is szoktam álmodni. Pl találkozunk az utcán, nem köszön én kiakadok rajta és megbeszélünk mindent, amiért haragszik rám. Elszívunk, egy cigit, megint jóban vagyunk, aztán egyszer csak meg akar csókolni én meg ellököm a fenébe és megmondom neki, hogy: Bocsi, de szeretem a barátomat, még ha te utálod is alapból. Lehet, hogy téged majdnem megcsaltalak, de őt nem fogom, soha a büdös életbe, mert kibszottul szeretem!!! Ekkor belép a barátom és ő is beszáll a beszélgetésbe, hallott mindent. Jönnek mindkettőjüknek a barátai. Sírva fakadok szinte, amikor bejön a két baráti társaság. Az előzővel nagyon jóban voltam, a mostanival is (baráti társaság). Velük is megbeszélünk mindent és igazi békével állunk fel. Kimegyünk mind a 13-an és a Tesco melletti füves helyen elszívunk pár jointot, iszogatunk, jól érezük magunkat :)

Az utolsó álmomat utálom a legjobban, mert nagyon élethű és mégsem történik meg :(

2013. júl. 7. 10:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Az Amazonas partján üldöznek, és összevissza kell rohangálnom az erdőben az üldözőm elöl, akinek az arcát sosem látom meg. Elég bizarr, általában szívrohammal kelek.:D

A szokásos valahonnan lezuhanok rémálmok is jelen vannak, pedig nem vagyok tériszonyos.

2013. júl. 7. 14:42
 16/16 anonim válasza:
Nekem régebben voltak visszatérő álmaim de azok közül egy aztán tényleg megtörtént, elmesélem! Még év végén suliba az egyik még akkor helyes srác maga elé engedett az ebédlőben a sorban holott csak ő ált ott maga, én szinte egész nyáron vele álmodtam olyanokat,hogy vele randizok meg hogy udvarol nekem, meg tök jól elvagyunk és lám visszamentünk suliba ahogy a nyári sz.-nek vége lett. Én mondtam neki, hogy légyszives ő és az osztály ne higgye azt, hogy én még abba a fiuba vagyok szerelmes akibe régebben, erre ő megkérdezte, hogy akkor vajon ki is tetszik nekem. Én meg valahogy kinyögtem neki, hoyhát belé.Erre ő felajánlotta magát éshát együtt voltunk.
2013. júl. 20. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!