Kamaszok! Van visszatérő álmotok?
hm nekem is sokszor szokott, remalmok es felnott 18+ almok is ujra..
Ha nagyon erdekel irj ram es elmeselem
Sötétben zuhanás. (De nem félek, sőt teljesen természetesnek találom.)
Egy lányról is szoktam álmodni, szerintem még nem láttam, vagy nem emlékszem rá, de nem tudom, hogy mit csinálunk... Annyira nem is pozitív az az álom.
Mostanában nem jött elő, legalább egy éve, de van (volt). Elég nehéz elmagyarázni, kicsit zavaros is (még számomra is).
Egy szűk utcában megyek, aminek a két oldalán boltok vannak, de ezek kirakata üres/sötét, illetve jobban mondva nem figyelemre méltó. (ez az utca létezik egyébként, de boltok nélkül, egy suli és egy ovi közti járda). A bátyám is velem van, de aztán bemegy az egyik boltba, aminek az ajtaja olyan mint egy kavargó massza, és egy lánc nem enged be hozzá. Az utca végén egy bár van, aminek a bárpulttal ellentétes oldalán valami játszóházszerű van óriási puha kockákkal. Azokkal játszom, utána kimegyek, és ott már változó a helyszín, de mindig el vagyok tévedve.
Üldöznek és megakarnak ölni, hogy hol és ki az változik. Van,hogy nem is látom a személyt. Általában egy sémára épül 3-4 visszatérő álom kb ugyanazokon a helyeken ugyanazokkal a személyekkel. Ha újra üldözéses álmaim vannak akkor a helyek/személyek változnak, de párszor újra ismétlődnek. eddig 2x vagy 3x volt ilyen szériám.
Nem ijesztőek, teljesen ösztönösen cselekszem bennük és pihenten kelek.
Tegnap volt egy újabb gyilkosos álmom, kíváncsi vagyok, hogy visszatér-e az adott szereplő még egy körre.
Nem annyira folytonos (nem mindennap álmodom ezt).
Igazából nem is valami konkrétat álmodok ami "visszatér" , hanem valakivel álmodok. De nem is mindig álmodok vele, csak van h egyszer vele álmodok, utána több ideig nem aztán megint és így tovább. De vele jókat szoktam álmodni :)
(Bocs a hülye fogalmazásért , de nem tudom másképpen elmondani).
Bocsi, hogy most írok de akkor még kamasz voltam mikor ez megtörtént velem. 17-18 éves voltam folyamatosan egy helyes fiúval álmodtam akit még soha nem láttam, minden nap az álmomban benne volt. Mindig egy moziba voltam és ott találkoztunk randi meg ilyenek. Először egy alakot láttam és mikor egyre többet álmodtam vele kezdet ki tisztulni láttam az arcát meg ilyesmi.
A valóságba elmentem a barátnőmmel a moziba a film közepén járunk mikor a mellettem ülő fiatal férfi oda szólt, hogy nincs-e egy zsepim kerestem a táskába és ahogy, oda fordultam az a férfi volt ott aki az álmomban ott volt. Nagyon felzaklattam magam ezen a látványon és a zsepivel a kezembe kirohantam a moziból (gondolhatod a barátnőm és a férfi is csak nézett, hogy most mi van). Ki jött utána beszélt valamit de azt sem értettem, hogy mit beszél én csak annyit hajtottam " ez nem a valóság, ez nem a valóság" de kiderült, hogy az. El meséltem neki nagy vonalakban, hogy miért vagyok zaklatott, kicsit furán nézett, de kérte, hogy találkozzunk. 5 éve boldog házasságban élünk. Azóta nem volt hasonló álmom ami valósággá is vált volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!