Mit tegyek? Nem hisz el nekem semmit.
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak.Az anyukám pesten dolgozik én pedig a nővéremmel élek.Anyával csak telón szoktam beszélni mindennap,és 2hetente jár haza.Tanulok rendesen,mindig kedves vagyok és normális mindenkivel, csak néha vannak kitöréseim :D Anya nem szereti a baráti társaságom,de hisz nem is ismeri őket..alig enged valahova hiába magyarázom neki hogy normális az összes barátom/barátnőm.A legjobb barátnőmet is utálja pedig semmi oka nincs rá..lehet hogy félt.Sőt biztos félt mert nincs velem..de nem teheti tönkre a kamaszkorom azzal,hogy nem enged sehova..ezért szoktam kiabálni állandóan vele de ő nem érti meg.Állandóan beakar kavarni nekem,és ha itthon van csodálkozik hogy flegma vagyok vele.nem is ismer,pedig a lánya vagyok.Mit tegyek?Hogy magyarázzam meg neki hogy már nem a 10 éves pici lánya vagyok? 15/L. Bocsi hogy kicsit hosszúra sikerült :D2009. okt. 15. 14:25
1/3 anonim válasza:
Próbáld bemutatni a barátaidat, beszélj magadról! A barátaidról! Kérdezgesd az életéről, értsd meg! A bizalom bizalmat szül! Előbb-utóbb, de biztosan! Beszélj! Magadról!
2/3 anonim válasza:
De tényleg!
És tényleg hallgasd meg őt is, ebben van ám egy pici tudattalan féltékenység is, hiszen, már nem gondoskodhat rólad annyira, nem függsz a szavain. Beszélgess vele olyan dolgoról, amiről a barátnőiddel szoktál, ha valami új neki mutasd meg, magyarázd el például, hogym most miért is nem jó a trapéz farmer, hiszen mindenki simulós nacit hord, meg ilyenek, és hallgasd meg az ő történeteit is, kérdezd meg milyen ruhák voltak az álmai ilyen korában, meg hasonlók. Ha úgy állsz hozzá hogy ebből csak valami érdekeset hallasz, akkor még jól is szórakozhatsz. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálom :) de köszönöm:)) sokat segítettél tényleg ;)
2009. okt. 16. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!