Mit vegyek neki hisz ők semmit nem hoztak?
Egyik ismerősünk mikor én szültem nem hozztak semmit(még egy szem banánt se)a kórházba mondván bocsi de nincs pénzük....elég fura voltde mindegy.Mi akárhányszor mentünk vagy ők jöttek hozzánk az ő kislányának mindig vettünk valami kis apróságot.Rengetegszer megvendégeltük őket ebéddel,vacsival csak úgy ők meg ha jöttek később is hozzánk semmit nem hoztak a ma már 2 éves fiamnak:(((
Most szülte a második babáját és nem voltunk itthon mikor szült így a kórházba sem mentünk be.Erre ők majd kihozzák megmutatni:((Én nem vagyok az a típus aki nem vezs valamit egy kisbabának.
De mi legyen az????Mindene megvan az első kislányától(ő is lány lett)
Nem akarok drágát???de szégyenbe se maradni...
Másik kérdés az immár 5 éves elsőszülött gyermekének is vegyek valamit???Csak hogy szegénynek ne legyen rossz??Bár tudom hogy ők szintén még egy túró rudit se fognak hozni.....
Én is popsitörlőt vennék, arra mindig szükség van.
A nagyobbiknak pedig egy Kindert aztán ennyi. S már ezzel túl is tettél rajtuk, ne aggódj!
A nagynak vegyél Dörmi macis csokit, 56 ft vagy egy milkát, kb. 200 ft.
A kicsinek meg tényleg a popsitörlő jó ötlet. Vagy előkét, 200 ft. Vagy ha megmaradt nektek egy nem használtnak tűnt body, ami jó a kicsire, azt is lehetne.
A "csak"csokira én is gondoltam már:))Az mindig van itthon végülis játékot nem érdemel meg vagyis az anyáék nem:(
Lehet marad a popsitörlő meg egy előke aztán kalap kabát.Ha meg mondja hogy:"Jaj,nem kellett volna!"Akkor tuti oda mondom:"Hogy nálunk ez így szokás".....
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én ha kisgyerekes családba megyek akár csak dumálni is nem tudok elmenni hogy egy szelet csoki vagy valami ne legyen nálam amit viszek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!