Mit tegyen az, akit azért tiltottak ki az egyik kaszinóból, mert az egyik gépben bent hagyott pénzt (mert az nem adott semmit) míg egy másik gépnél ült, a személyzet kiadta a pénzét? Mit tegyen, hisz csak a saját pénzét reklamálta?
A főnök bunkón beszélt vele, többszöri kérésre sem adott jegyzőkönyvet és a végén kidobatta a biztonsági őrrel.
A lány nem írhatta le a panaszát, csak a főnök írt egy egyoldalú jegyzőkönyvet. A Kamera egyébként rögzítette, hogy másnak adták ki a pénzt.
Azért lett kitiltva, mert állítólag a személyzetet rágalmazta (ők beismerték, hogy a pénzt másnak adták ki, a kamera rögzítette is) A főnök nem volt hajlandó a másnak kiadott 3000 Ft-ot kifizetni, nagyon bunkón viselkedett, és azt mondta, hogy a lány tegyen feljelentést a rendőrségen.
Miután a lány ezt párismerősének elmesélte, a főnök azt írta a saját jegyzőkönyvébe, hogy a lány a vendégeket zaklatta.
Tegyen feljelentést,a rendőségnek ki kell adni a felvételeket....Mondjuk egy estleges pereskedés szerintem többe kerülne 3000Ft-nál szóval nem biztos hogy megéri..Mást nem tud csinálni..Max meg veretteti a fönököt,ki rabolja a kaszinót..stb..De ez megint csak pereskedéshez vezetne ami megint csak nem biztos hogy jól végződik...
Az-az igazság hogy az alacsony összeg miatt nem igen éri meg bármit is csinálni még ha durván is bántak vele és meglopták.
Ha viszont nem a pénz a lényeg és nem is az hogy gorombán bántak vele,hanem az hogy egyáltalán ki tiltották a kaszinóból,hát istenem.Keressen másik kaszinót vagy szopja le a főnököt ha annyira oda vágyik.Most komolyan.Ez ellen nem igen lehet mit tenni még ha igazságtalan is és szerintem nem is érdemes ha már ki tíltották..Én már nem mennék oda vissza ezek után az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!