Kamaszok, nektek tudják a szüleitek a facebook/twitter jelszavatokat?
Twitter-ről nem is tudják, hogy van (de ez nem is baj). A facebook jelszavamat meg nem tudják.
18L
Face van csak, de tudják, mert az enyémet "használják", vagyis anya, mert ő nem akar regisztrálni, de érdeklik a dolgok..nekem meg nincs rejtegetni valóm. Nyakam teszem rá, hogy nem olvassa a beszélgetéseimet (pedig kb mindenkivel mindenről face üzenetben társalgok), mert elég jól tájékozatom az életemről, de nem is kíváncsi fajta, tudja hogy kell a magánélet nekem is. Úgy van vele, hogy amit elmondok az neki elég. Kölcsönös bizalmielven működünk.
Bár már nem vagyok kamasz.. :)
Anyámnak egyszer poénból elmondtam, de nem tudta megjegyezni, mert 2 speciális karakter, 3 szám, 1 nagybetű és 5 kisbetű kombinációja. :D
Amúgy, nincs előtte túl sok titkom, de attól még nem jelentkezne be. Én tudom az övét, mindig én teszem rendbe a fiókját.
Amúgy a gépen külön felhasználói fiókunk van, én vagyok a rendszergazda, az enyémet jelszó védi.
Ha valamit tudni akar, megkérdi, elmondom. Nálunk ez így működik.
16/L
Nyolcas vagyok.
Attól, hogy jelszavas a fiókom, minden egyes fájl meg van osztva a felhasználójával. Nem is tudja, hogy hogy tudja őket megnézni, de ha valami olyan cuccra van szükségem, amíg rendbe teszem a fiókját, akkor át tudok nyúlkálni könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!