Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen láttak utoljára...

Hány évesen láttak utoljára meztelenül a szüleitek, testvéreitek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 11:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
12-13 körül, mikor elkezdtek nőni a cicijeim. Ezután már szégyenlős lettem, és nem mutatkoztam pucéran a család előtt.
2013. máj. 8. 11:47
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Apu kb. még általános előtt, mert emlékszem, hogy amikor kúpot kellett feltenni, anyu "fenyegetőzött", hogy ha neki nem hagyom, akkor apu fogja, és ha tovább hisztiztem, apu csinálta... :D

A nővérem... nem is tudom, szerintem még általános alsóban, mert volt, hogy együtt fürödtünk, de ő 3 és fél évvel idősebb nálam, tehát ő lett előbb a szégyenlős, ezért már nem fürödtünk együtt.

Anyukám pedig 11-12 évesen, utána szégyenlős lettem, azóta még fehérneműben sem mutatkozom a család előtt, max ha a nővéremmel egy szobában öltözünk át, akkor is elfordulva egymástól. (De ha leskelődnénk sem halnék bele..xdd)

16L

2013. máj. 8. 12:00
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyám előtt a mai napig gond nélkül átöltözök, lezuhanyzok ha úgy alakul, pedig már 30 vagyok, és ő is viszont.

Hogy mások (apa, tesó) mikor láttak utoljára meztelenül, nem emlékszem, úgyhogy még nagyon kislány lehettem...

2013. máj. 8. 12:02
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kicsi voltam még, olyan 11 körül, orvosnál voltam és anyu elkísért. Pontosan emlékszem, hogy kb. akkor kezdett feszélyezni. Azóta nem láttak. Nálunk ez nem szokás.
2013. máj. 8. 12:22
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Anya még mindig szokott látni meztelenül, apa előtt már nem szoktam illegetni magam, de azt hiszem, hogy 2 éve véletlenül látott, elfelejtette, hogy én vagyok a fürdőben és ő jött be kivinni a macskát, mert óriásit zakózott a kádba.. :DDDDDDDDDDDD Csak mostohatesóim vannak, ők nem láttak meztelenül még soha.

17L

2013. máj. 8. 12:30
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
kb. 6 évesen
2013. máj. 8. 12:30
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a szüleim elött mai napig nem vagyok szégenlős és ők sem elötte. Egy házban élünk de nekünk van külön lakrész. Természetesen nem látjuk naponta egymást de ha néha épp úgy jön ki egyikünk sem esik kétségbe. Én alapból nem vagyok egy szégyenlős, szóval barátnőim elött vagy más nő elött sem ha úgy jön ki a lépés egy nyaralás alatt vagy valami ilyesmi helyzetben. Lehet azért is van ez mert kozmetikus vagyok és sok nőt látok premier plánban az intim gyanták alkalmával. 29/N
2013. máj. 8. 12:38
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

anyu előtt, ha olyan van, most is levetkőzök, apu talán 10-12 éves koromban láthatott pucéran, de amúgy se szokás nálunk meztelenül flangálni:)

28N

2013. máj. 8. 12:48
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen meztelenül talán 7-8 éves koromban. Póló húzásnál 10 éves korom körülig. Anyu előtt a mai napig nem szégyellek átöltözni, zuhanyozni.
2013. máj. 8. 12:54
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
9 évesen anyum,apum nem tudom de kb 5 évesen azóta nem láttam,de már 9 évesen anya előtt szégyellős voltam,mert már szörösődött lent,de már borotválom:) 13/L
2013. máj. 8. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!