Hány évesen láttak utoljára meztelenül a szüleitek, testvéreitek?
Apu kb. még általános előtt, mert emlékszem, hogy amikor kúpot kellett feltenni, anyu "fenyegetőzött", hogy ha neki nem hagyom, akkor apu fogja, és ha tovább hisztiztem, apu csinálta... :D
A nővérem... nem is tudom, szerintem még általános alsóban, mert volt, hogy együtt fürödtünk, de ő 3 és fél évvel idősebb nálam, tehát ő lett előbb a szégyenlős, ezért már nem fürödtünk együtt.
Anyukám pedig 11-12 évesen, utána szégyenlős lettem, azóta még fehérneműben sem mutatkozom a család előtt, max ha a nővéremmel egy szobában öltözünk át, akkor is elfordulva egymástól. (De ha leskelődnénk sem halnék bele..xdd)
16L
Édesanyám előtt a mai napig gond nélkül átöltözök, lezuhanyzok ha úgy alakul, pedig már 30 vagyok, és ő is viszont.
Hogy mások (apa, tesó) mikor láttak utoljára meztelenül, nem emlékszem, úgyhogy még nagyon kislány lehettem...
Anya még mindig szokott látni meztelenül, apa előtt már nem szoktam illegetni magam, de azt hiszem, hogy 2 éve véletlenül látott, elfelejtette, hogy én vagyok a fürdőben és ő jött be kivinni a macskát, mert óriásit zakózott a kádba.. :DDDDDDDDDDDD Csak mostohatesóim vannak, ők nem láttak meztelenül még soha.
17L
anyu előtt, ha olyan van, most is levetkőzök, apu talán 10-12 éves koromban láthatott pucéran, de amúgy se szokás nálunk meztelenül flangálni:)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!