Lányok! Milyen magasak a szüleitek, testvéreitek és ti mennyik vagytok?
de aranyosak lehettek :).
nekem anyukám 175, bátyám (16) kb 180, apukám olyan 165 körül, és én 156 vagyok (14 és lány)
De lennék alacsony...
Apa 172, anya 163, én 164.
16/l
Anya 172, apa 176, én 170. Anyukám 14 éves kora óta nem nőtt, és én sem.
16/L
En mar a huszas eveim masodik feleben jarok, noni aligha fogok.
Edesanyam 170 cm, edesapam 185 cm, ket batyam van, a fiatalabbik 192 cm, az idosebbik 186 cm, en 178 cm vagyok.
Van erre egyebkent egy egyszeru kalkulator is, regebben kepletet is talaltam ra, az volt a lenyege, hogy a szulok magassaganak az atlagahoz fiu eseten hozzaadni kellett par centit, lany eseteben elvenni.
Nalunk nem jott be, elvileg nekem alacsonyabbnak kellene lennem.
Angol nyelvu oldalon talaltam bonyolultabbat is, de ehhez tudnotok kellene a nagyszulok magassagat is:
Utolso vagyok.
Annyi meg kimaradt, hogy mar 14 evesen is magas voltam, en voltam a legmagasabb akkor ballagaskor, erre emlekszem. Nekem ugy tunt, hogy nem nottem kb 16 eves korom ota, de megis: a multkor elokerult a szekreny melyerol egy olyan nadragom, amit 17 evesen hordtam, azaz 10 eve, poenbol felvettem es joval rovidebb, mint kellene, pedig akkor meg jo volt (gyermek korom ota allergias voltam a nadragok hosszara, tehat biztos, hogy akkor eleg hosszu volt).
anya: 170 cm, apa: 173, bátyám: 190 cm, én pedig 165 cm :)
15/L
anyu: 167
apu:178
tesom:189
én:170cm
és 14/lány vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!