Hány évesen láttak utoljára meztelenül a szüleitek, testvéreitek?
Egy műtét miatt 15 éves koromban láttak szüleim,tesóim nem tudom,10 évesen talán
16/F
Engem anyum néha még most is lát. Ha valamit furának tartok magamon (nem egyforma mellek, kullancsnak tűnő valami, csalánkiütés), akkor szólok neki, hogy nézzen rám. :) Ápoló volt.
17/L
Apám 16 évesen látott utoljára meztelenül. Az egyik elég ciki történet volt, ugye nyári nap volt, és délelőtt annyira megizzadtam hogy délután mentem letusolni mert aznap este buliba készültem. Persze fürdés után nem öltöztem fel hanem magamra dobtam egy törölközőt és lementem a konyhába, de én idióta nem figyeltem oda és a törölközőm beleakadt a lépcső oldalán egy szögbe, mert akkor épp újítottunk is és a lépcső korlát ideiglenesen falécekkel lett megoldva és mikor a törölköző beakadt és leesett rólam megbotlottam és lezúgtam ahogy illik. Szerencsére nem lett semmibajom, de apám épp akkor jött haza és azt látta hogy meztelenül fekszem a lépcsőn. Hát elég ciki volt. Meg most 19 éves vagyok és volt hogy a bátyám nem olyan régen szintén meglátott. Akkor épp a szobámban voltam szintén meztelenül az új dresszem próbáltam fel és mivel fürdés után vettem fel így nem volt rajtam semmi fehérnemű és a bátyám pont akkor nyitott be kopogás nélkül mert sürgősen akart valamit kérdezni és akkor látott meg.
Anyukám utoljára 13 évesen látott meztelenül ha jól tudom. De annak a történetét nem tudom már.
33.
a bátyám ezer éve nem látott (nő vagyok) és természtesen én sem őt. a húgom szégyellős, ezt tiszteletben tartom, nem nyitok rá, bár fordítva már nem olyan következetes, szóval engem látott utána is, azt hiszem. anyu és én még felnőttként is simán bementünk a fürdőbe pl kezet mosni, miközben a másik a kádban fürdött. persze ez eleve nagyon ritka, mert nem is egy városban élünk, csak látogatóba jártunk le. babát várok, azóta már csak én nyitok őrá, ő rám nem
Anyuval a mai napig simán kakilunk is egymás előtt, pedig már 30 leszek. A meztelenség végképp nem zavar előtte.
Testvérem nincs, anyu pedig második házasságában él, előtte nyilván nem vetkőztem, max. fehérnemű, de az ma sem zavar.
Sajnos nővérem 19-20 évesen is látott, mert az a mániája, hogy akkor mos kezet, amikor valaki fürdik.... de rohadt idegesítő egyébként. Soha máskor nem jár kezet mosni, csak ha valaki pucér. De ez a másik tesómat is zavarja... de ha mondjuk neki, akkor megsértődik. Hát ez van.
Egyébként az első melltartóm óta nem láttak meztelenül... kb. 13 éves korom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!