Hány évesen láttak utoljára meztelenül a szüleitek, testvéreitek?
Anyu 10-11 évesen
Apu hát úgy max 8 évesen utána már nem..
Bátyám meg asszem 6 éves koromban (Ő akkor volt 12)
14/L:)
Engem a mai napig is szoktak :D.
Már megszokták tőlem .
18/L
Apa kb. ovis koromban.
Tesóm és anya az passz. De őszíntén ha öltözök pl:. nem zavar ha benn van anya vagy a nővérem.
Még most is látnak, mert meztelenül szoktam menni fürödni, és szobába is meztelenül megyek vissza. Nálunk nincs szégyenlősség a családban. Szüleim nyáron nudizni is szoktak a kertben.
L/16
Én sem vagyok szégyenlős ilyen téren, főleg nem a szüleim előtt, úgyhogy mai napig látnak, anyut pedig néha én is szoktam, aput nem.
Amúgy meg nem értem mért szégyenlős mindenki az apja előtt? :D Látott már nőt meztelenül, gondolom nem is egyet, a lányának meg ezen tulajdonságai csak nem érdeklik. :D
17L
én abszolút szégyenlős vagyok, de anyu néha-néha benyit zuhanyzás közben a fürdőbe (évente 1-2x) az nem zaklat fel annyira, apu meg már kb 15éve nem látott ruha nélkül. a fehérneművel sok problémám nincs. a párom húga viszont lazán végigvonul a lakáson fürdés után minden nélkül, sokszor az anyja szól rá, hogy fel kéne öltözni... általában előttem sem figyel oda...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!