Ti erre hogy reagálnátok?
1.Miért követelnéd a fiadtól,hogy melózzon?
2.Miért engednéd egész nyárra a lányt hozzátok?
3.Miért nem mondod meg a fiadnak,hogy mondja meg a lánynak,hogy csináljon is valamit,ne csak hemperegjen!?
4.A sulinak most van vége,kivéve ha gyakorlatra kellene mennie.Nem?
-Egy tinitől nem követelheted a melózást,
-Egy fiútól nem vonhatod meg teljesen a csajozást,
-Egy vendégtől miért várnál akármit is(aki mellesleg szerintem nem lesz a menyed),ha meg vársz tőle valamit,akkor miért nem közölted ezt már a fiaddal vagy a lánnyal?
Erre hogy reagálnék?Nos,tudod én [beszélgetnék!] a fiammal.
"Egy vendégtől miért várnál akármit is(aki mellesleg szerintem nem lesz a menyed),ha meg vársz tőle valamit,akkor miért nem közölted ezt már a fiaddal vagy a lánnyal? "
3 hónapig valaki idegent eltartók akkor alapvető, hogy mosson magára és takarítson.
Beszéld meg velük, hogy mennyi házimunkát kell elvállalni(uk), mint a család aktív tagja(i). Ha a fiad amúgy is ráér megcsinálhatja akkor mikor nincs ott a lány.
(ismerős egyébként a szituáció, nem Szátokon laktok ti véletlenül)
Először is egy egészséges, nagy fiad van. Ha az enyém lenne három választása lenne: 1. dolgozik. 2. tanul. 3. megy és eltartja magát.
A kapcsolatát tisztelem, de nem mosok, főzök, takarítok a lány után. Ha a nyarat velünk töltené, nem akadályoznám meg, de napi teendői lennének.
Ideje keményebben tekinteni a gyerekedre és kimondani: szülő vagy nem hotel és jótékonysági intézmény!
Állj a sarkadra!
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!