Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednéd 12 évesen, hogy...

Engednéd 12 évesen, hogy műkörmöt rakasson?

Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 20:55
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

NEM SEMMIKÉPP!!!!!

Én is 12 vagyok, de azért műköröm?! (Jó, nekem most nyárra meg lett engedve, hogy egy picit, mondom PICIT -3,4mm-megnövesszem, meg hétvégékre itthonra befesthetem ahogy akarom.) Na de műköröm, gyerekek vagyunk még, nem kell azt hinni, hogy milyen nagy tinik vagyunk, meg blablabla...

Egyszóval nem, MERT GYEREK MÉG!

12/L

2013. jún. 17. 19:32
 52/54 anonim válasza:
0%
én 13 vagyok de nekem a suliba szinte mindig lakkozott körömmel megyek. bejön a fiúknak meg a pasim is szereti. műkörmöm is szokott lenni nyáron vagy szünetekben. Nem értem azokat a szülőket akik nem engednek meg ilyesmiket a lányoknak. nem árt nekik, nem lesznek töle betegek. haladni kell a korral.
2013. jún. 23. 20:11
 53/54 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

1. Minek neked 13 évesen pasi? Ráérsz még azzal! Ha annyira türelmetlen vagy legalább egy évet várj még, akkor már nem annyira ciki. (Mert 13 évesen ciki ha pasizol, akár a magassarkú vagy a MŰKÖRÖM. )

2. A műköröm igenis tud ártani! Begombásodhat alatta a köröm.

3. A haladni a korral azt jelenti, hogy okostelefon és számítógép, nem azt, hogy a 13 éves kislányoknak műköröm kell (vagy magassarkú, vagy pasi)!!

2013. jún. 23. 20:17
 54/54 anonim válasza:
én 14 vagyok és 12 éves koromba 2-3 mm-t megnövesztettem és kilakkoztam. nem kell még műköröm nekem most volt a ballagásom francia műkörmöt csináltattam ez bőven elég.
2013. júl. 4. 23:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!