Engednéd 12 évesen, hogy műkörmöt rakasson?
Következő tanév elején meg betipegne a magassarkú cipőjében és a popsi- és dekoltázsmutogató cuki kis rucijában, agyonsminkelve az iskolába, ahol várja az élete szerelme (mert ugye azt hiszik)?! Hová fajul ez a világ?
Nem, nem engedném 12 évesen.
Én se engedném, még a 14 éves lányomnak sem! Szerencsére Ő nem is akarja...
És nem csupán azért, mert kicsi hozzá...
Azt akarom, tanulja meg a pénz értékét! A műköröm pont az a műfaj, ahol felrakatod, és utána rendszeresen menni kell feltöltetni. Ezt nem lennék hajlandó finanszírozni!
És ha a zsebpénze ilyenekre megy el, akkor soha nem fogja a pénzt értékelni.
A lányom most ballag, szépen formára reszeli a körmét, és halvány lakkal befesti. Nem hiszem, hogy ettől kevesebb lenne, mint azok, akik felrakatják ebben a korban a műkörmöt.
én a műkörmöt legkorábban 14 évesen engedném meg a ballagására, és akkor is valami diszkrétet.
de van több lehetőség is. az egyik a gél lakk, amit ha jól megcsinálnak, akkor olyan tartós mint egy műköröm, vagy pedig a saját köröm erősítése, amikor csak egy vékony zseléréteget kennek a saját körmére, hogy erősebb legyen.
hozzátenném, hogy ennyi idősen én max lakkoztam a körmöm semmi szüksége műkörömre. rengetek lehetősége lesz majd kipróbálni.
Nem! Túl kicsi még hozzá, kislány. Körömlakk, esetleg géllakk (rövid!!!) még belefér.
Nekem 17 évesen volt először műkörmöm és jó is volt így.
NEM. Vmi apró kicsi szolid lakkot hagynék de ennyi.
Am meg vki írta és ha megnöveszti nagyra, hát megmondanám h márpedig vágja a korának megfelelő méretre. Azért még kislány nem nő! Legyen határok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!