Engednéd 12 évesen, hogy műkörmöt rakasson?
Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 20:55
12/54 anonim válasza:
12 évesen? 6. vagy 7. osztályos lehet...
nem vagyok az az őskövület, de szerintem borzalmasan áll egy 12 évesnek a műköröm(mivel még gyerek!), legyen akár nyáriszünet akár nem!
komolyan... miért nem elég egy 12 évesnek a körömfesték?
13/54 anonim válasza:
nem..teljesen fölösleges..12 éves!! most vagyok 17,de 12 évesen eszembe se jutott olyan,hogy műköröm,sőt még a lakkozás se,de oké haladjunk a korral,de 12 éves kislánynak akkor se való műköröm.
15/54 anonim válasza:
Lakkozni lakkozhatna akármilyen színnel, de műkörmöt nem engednék.
16/54 anonim válasza:
nekem 8. utánbi nyáron engedték először. Akkor multam 15. Azért a 12 korai szerintem legyen elég a lakk. Én is lakkoztam nyáron 12 évesen már.
18/54 anonim válasza:
Nem, kizart. Max lakkozhat. 29N
19/54 anonim válasza:
Nem. Minek? Mire kell az neki? Homokozáshoz, bringázáshoz tök fölösleges.
Mit fog csinálni majd 20 éves korában?
20/54 anonim válasza:
Nekem anno olyan 100 Ft-os ragasztgatós volt. :)) Otthon parádéztam benne, estére leestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!