úúú... most komolyan, minek neki??? biztos hogy nem engedném meg... 16 éves vagyok, néha kilakkozom és kész! nem fogom fel, hogy egyáltalán a velem egykorúaknak minek az a ronda hegyes 2-3 centis műköröm, nem hogy egy 12 évesnek..
2013. jún. 14. 11:35
42/54 anonim válasza:
ronda hegyes??? Eleve nem csak hegyes létezik, na meg Te még nem láttál ezekszerint szép műkörmöt ja és nem kell olyan hosszúnak sem lennie.... Viszont van akinek nem nő meg a sajátja. De persze 12 évesen nem is kell még, de nem is ez a lényeg hanem az hogy nagyon téveszmében vagy a műkörmökkel kapcsolatban. Ami nem gond, de akkor ne irj olyat ami nem igaz. Ha nem vagy tisztába vele nem kell irni.
2013. jún. 14. 11:41
43/54 anonim válasza:
Nem nem engedném egy 12 éves kislány ne akarjon nagylányt játszani.
2013. jún. 14. 12:51
44/54 anonim válasza:
1000%, hogy nem engedném.
16/L
2013. jún. 14. 13:37
45/54 anonim válasza:
egy csomó ismerősömnek, akinek volt, legalább egyszer kettétört már, vagy leszakadt az egész... esetleg begombásodott alatta...
rohadt undorító... én magamat se tenném ki ennek, nemhogy egy 12 évest
2013. jún. 14. 14:32
46/54 anonim válasza:
"A mai tiniknek középiskolában már simán engedik a lakkozott körmöt, természetesen a szolid műkörmöt is mivel arról egy hozzá nem értő meg sem mondja hogy nem a sajátja."
Nálunk az elsősök (középsuli, szóval ők olyan 14-15 évesek) ilyen több centis, glitteres műkörmökkel mászkálnak. A sulikban már nincs túl nagy szigor... :/
Amúgy nem engedném meg. Valami szép visszafogott színű lakkot kaphatna, szép rövidre levágná a körmeit, formára reszelnénk, aztán kész, az is nagyon szép tud lenni. Én amúgy se vagyok nagy híve a műkörömnek, de egy 12 évesnek meg főleg nincs rá szüksége.
2013. jún. 14. 19:09
47/54 anonim válasza:
Nem. Én 12 éves vagyok,és nem kell,egyszerűen meg van növesztve és kész...nekem sokkal jobban tetszik egy megnövesztett,mint a mű...Egyébként tök sokan undorítónak tartják a mű és az igazi hosszú körmöt(pl.15 éves bátyám.)
Szerintem növessze meg kb. 2-3 hét körömlakk,aztán legyen boldog:))
12/l
2013. jún. 14. 19:23
48/54 anonim válasza:
Egy fenét.
Úgy gondolom, hogy most lép bele a csaj abba a korba mikor a lányok képesek túlzásokba esni.
Ha nekem ennyi idős lányom lenne próbálnám ilyen téren nagyon visszafogni. /kikenni se engedném őt legalább még 4 évig/
18l
2013. jún. 15. 16:26
49/54 anonim válasza:
NEM, mert az egy 12 éves kislánynak nagyon undorító lenne! Persze a műkörmökkel együtt még az egója is elszabadulna, úgyhogy inkább nem! Max kifesteni engedném, de műkörmöt semmilyen esetre sem engedném meg! 15/L
2013. jún. 15. 19:39
50/54 anonim válasza:
Nem! Műkörmös vagyok és pont nemrégiben beszéltük egy továbbképpzésen, hogy ki vállalná egyáltalán egy betérő 12 évesnek műkörmöt. A többség még csak el sem vállalná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!