Félek úszni! Mit tegyek?
Szóval... Kiskoromban jártam úszásra, de nagyon kevés ideig és ott nem tanultam meg úszni. Féltem a víztől, és szinte végig reszkettem, egyszerűen nem mertem elengedni magam...
Teltek az évek, most itt vagyok 13 évesen. A közelünkben van egy tó. A barátaim folyton odajárnak ki fürödni, hínak engem is, de én nem merek olyan csípőnél tovább belemenni. Ugrálnak, kakasviadaloznak a vízben, annyira élvezik, és annyira szeretnék én is beszállni! De egyszerűen nem merek! Ugrálnak be a stégről meg minden, tök rosszul érzem magam ilyenkor. Arról nem is beszélve, hogy van pár gyerek aki egymás belökésével szórakozik, és félek, mert ha bepánikolok kitátom a szám, és megfulladok. Hogy küzdjem le a félelmem?
A technika már meg van, egyre bátrabb is vagyok, de akkor is van bennem fulladástól való félelem. De nagyon elszánt vagyok, és ha lesz alkalmam, megpróbálok nem félős lenni.
Egyébként, hallottam olyat is, hogy belelöknek és megtanulom. Szerintetek milyen az a technika?
ússz olyan vízben, ahol leér a lábad, és ilyen szivacs-deszkával vagy szivacs úszógumival úszkálj először
ezzel tanultam meg én is, ezzel gyakorolgass, majd egyszer próbáld meg nélküle is, nekem ment :D sok sikert neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!