16-17 hetes terhes vagyok úszni szeretnék, de félek a fertőzésektől. Mit tehetnék megelőzésképpen?
Nekem azt mondta a nőgyógyászom (mert minden korábban minden évben a tengerparton felfáztam), hogy csak feszítettviíztükrű medencében úszhatok.
Bejött, nekem nem lett semmi bajom a terhesség alatt :)
Igazándiból nem tudsz ellene tenni semmit. Akármilyen medencében lehet olyan fertözés amit elkaphatsz.
Én verseny szerűen usztam. Nagyon hiányzik.
23. hetes kismami
Ne menjél terhesen olyan vízbe, vagy aztán viselned kell a következményeit, ami cseppet sem kellemes!
Én is szeretnék, de én nem vállalom be, akármennyire is akarom, mert aki kicsit is hajlamos rá és terhesség alatt méginkább ki vagyunk téve a fertőzéseknek, gombáknak, könnyebben elkapjuk.
Gondolj bele, ahol több száz ember megfordul akár egy nap is, fiatal-idős egyaránt, mindenféle bajokkal belemennek a vízbe, bőrbetegséggekkel, még gombás fertőzéssel is. Nincs az a fertőtlenítő ami ezeket kipusztítaná a vízből.
Szerintem gondold át! Nem kibírod ezt a pár hónapot a babád érdekében?
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!