Miért félek ha a kádban túl magas a vízszint? Pedig strandon nem félek, úszni is tudok.
gyerekkorom óta és most felnőtten is szabályosan megijedek pl, ha túl nagyra engedtem a vizet, bele se merek menni.
illetve ha fürdés közben már nagyon emelkedik a vízszint.
pedig nincs víziszonyom, tudok úszni, strandos fejeseket ugráltam, meg sorolhatnám.
a kádban meg ez van...
köszi a válaszokat
jót derültem páron :)
nos lemerek menni a víz alá.semmi gond.
és gondolkodás nélkül hirtelen hasít belém a vízisz-kádisz-félisz :)
lehet sok horrorfilmet nézhettem,nemtom.
5. voltam.
Ha barátok lennénk, megkérdeznélek, nincs-e kedved hülyéskedni. lenyomkodnánk egymást a víz alá a kádban, mint valami gyerekek :D tuti elmúlna utána a félelmed és jókat nevetgélnénk közben. (ilyen játékot amúgy nagyon kipróbálnék egyszer, bár már felnőtt vagyok. gyerekkoromból kimaradt.)
Ismerősöd nincs, aki benne lenne ilyenben?
amúgy ez a félelem mióta van? köthető valami időponthoz, eseményhez?
van barátom, de ő olyan komoly, hülyülni az exszel tudtam csak :(
és semmi konkrét esemény, meg időpont nincs amihez köthető
hanem ahogy fekszem pl a kádban és engedem a vizet,egy idő múlva, ha már érzem majdnem azt a súlytalanság féle érzést, tehát ahogy emelem a karom, olyan könnyebben jön, remélem érthető ahogy írom, szóval annál a pontnál inkább kihúzom a dugót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!