Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek ha a kádban túl...

Miért félek ha a kádban túl magas a vízszint? Pedig strandon nem félek, úszni is tudok.

Figyelt kérdés

gyerekkorom óta és most felnőtten is szabályosan megijedek pl, ha túl nagyra engedtem a vizet, bele se merek menni.

illetve ha fürdés közben már nagyon emelkedik a vízszint.

pedig nincs víziszonyom, tudok úszni, strandos fejeseket ugráltam, meg sorolhatnám.

a kádban meg ez van...

2012. ápr. 8. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
egész különös...
2012. ápr. 8. 12:34
 2/8 anonim válasza:
Hát ja nagyon különös!Talán csak mert a kád vizet megengeded és az sekély lesz!De a strandi víz nem!Szóval lehetséges hogy azt hiszed hogyha belemész a kádba akkor növekedik a vízszint és van valami benne pl:pók ,kígyó.......
2012. ápr. 8. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
ez vízisz-kádisz-félisz szindróma. nagyon gyakori mostanság. fordulj orvoshoz.
2012. ápr. 8. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Felsz hogy kifroccsen:D
2012. ápr. 8. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:
strandon szoktál lemenni víz alá is? próbáld meg a kádban is, fogd be az orrod és merülj el. először csak kevés vízben. szerintem kellemes. arccal előre is belenyomhatod a fejed a vízbe amikor fürdesz, lehet így játszadozni. ha ezeket megcsinálod, talán elmúlik a félelmed és élvezni is fogod. én meg úgy teleengedem mindig vízzel a kádat, hogy néha ki is megy belőle víz és így elmerülök a víz alatt. próbáld ki!
2012. ápr. 10. 16:24
 6/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

jót derültem páron :)

nos lemerek menni a víz alá.semmi gond.

és gondolkodás nélkül hirtelen hasít belém a vízisz-kádisz-félisz :)

lehet sok horrorfilmet nézhettem,nemtom.

2012. ápr. 10. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:

5. voltam.

Ha barátok lennénk, megkérdeznélek, nincs-e kedved hülyéskedni. lenyomkodnánk egymást a víz alá a kádban, mint valami gyerekek :D tuti elmúlna utána a félelmed és jókat nevetgélnénk közben. (ilyen játékot amúgy nagyon kipróbálnék egyszer, bár már felnőtt vagyok. gyerekkoromból kimaradt.)

Ismerősöd nincs, aki benne lenne ilyenben?

amúgy ez a félelem mióta van? köthető valami időponthoz, eseményhez?

2012. ápr. 10. 19:29
 8/8 A kérdező kommentje:

van barátom, de ő olyan komoly, hülyülni az exszel tudtam csak :(

és semmi konkrét esemény, meg időpont nincs amihez köthető

hanem ahogy fekszem pl a kádban és engedem a vizet,egy idő múlva, ha már érzem majdnem azt a súlytalanság féle érzést, tehát ahogy emelem a karom, olyan könnyebben jön, remélem érthető ahogy írom, szóval annál a pontnál inkább kihúzom a dugót.

2012. ápr. 10. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!