Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jogos lenne, ha...

Szerintetek jogos lenne, ha kiakadna?

Figyelt kérdés
Kollégiumi szobatársról van szó. Az idei évben sem jöttünk ki jól, és jövőre csak ketten leszünk egy háromágyas szobában. Az én ágyam nem valami jó, sem a helye, sem maga az ágy, és a fűtés is a másiknál jobb. Ha következő beköltözésnél hamarabb odaérek és elfoglalom azt az ágyat, akkor azt én teljesen jogosan teszem, igaz? Hisz én voltam ott hamarabb...Szerintetek?

2013. jún. 8. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérd át magad egy másik szobába.
2013. jún. 8. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha mondjuk csak egyszerűen megkérdeznéd őt? Pl.: Hé, Jolán, jövőre nem lenne kedved ágyat cserélni? Én ezen a helyen nem érzem jól magam, már megszoktam, hogy az ablakra néz az ágyam.

De ez ugye csak példa. Amúgy szerintem igen, jogosan akadna ki, ha elfoglalnád az ágyát. Persze, nem szabályozza ezt törvény, nyugodtan elfoglalhatod a helyét, de kérdezés nélkül ez azért egy kicsit bunkóság - mégis csak az övé volt a hely egy éven keresztül.

2013. jún. 8. 20:53
 3/10 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom magamat átkérni másik szobába... nem vagyunk olyan viszonyban hogy ezt megbeszéljem vele, ráadásul ő is tudja hogy rossz az ágyam..:/
2013. jún. 8. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
És mi van a harmadik ággyal?
2013. jún. 8. 20:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, már értem. Azt hittem az övét akarod elfoglalni. Így teljesen oké. Főleg, hogy jóba se vagytok. Mit veszíthetsz?
2013. jún. 8. 20:59
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem! Az övét akarom elfoglalni! a harmadik ágy.... tulajdonképpen csak az ő ágya az egyetlen normális hely, és ezt tudja is jól, így még akkor sem lenne esze ágában se cserélni, ha jóban lennénk.
2013. jún. 8. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs valami gondnok vagy valaki aki az üres ágyak közül kicsrélné a te ágyadat egy másikra.
2013. jún. 8. 21:01
 8/10 A kérdező kommentje:
nem csak az ágy a baj. Az ő része eleve jobb részén van a szobának, ott megy a fűtés, nagyobb a helye, jobb állapotú a polc, a szekrény, stb., a tanár ha bejön nem lát rá annyira mint az enyémre, stb.
2013. jún. 8. 21:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Neked ,hogy esne ha a tied volna a jobb es elfoglalna a szobatarsad?

Gondolom neked sem tetszene.

Mostmar szerintem nem fel kicserelni a masikkal, amikor bekoltoztetek akkor kellett volna gyorsabb lenni...

2013. jún. 8. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a normális hogy aki előbb ér be az választhat először helyet.
2013. jún. 9. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!