Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányom vagdossa...

15 éves lányom vagdossa magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
mennyit szoktatok beszélgetni?? Vannak anya-lánya programok, tudsz elég időt fordítani rá? Kamaszkorban van, ilyenkor még jobban kell a törődés! Ha nem tudtok beszélni erről, (főleg mivel nem tudod miért vagdossa magát) keressetek fel egy pszichiátert! Nem mert bolond, hanem mert segítségre van szüksége!
2013. jún. 8. 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Pontosan, beszéljétek meg, menjen el egy pszichiáterhez. De ne szidd le ezért semmiképp, ne érezze úgy, hogy szégyellnie kell magát.
2013. jún. 8. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:
37%
AZt gondolom ez kamu kérdés, mert normális anyuka ilyenkor azon nyomban fogja a gyereket és fel keres vele egy jó gyerekpszichológust.
2013. jún. 8. 13:46
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem tudom,hogy ő mennyire szeretne erről veled beszélni,

tudom milyen,mert én is szoktam vagdosni magam,de erről édesanyámmal egyáltalán nem beszélnék,nagyon szégyellném magam,és szerintem legtöbben így vannak ezzel,én pl. akármit hazudnák,csak,hogy ne tudódjon ki,volt már sokszor,hogy azt mondtam,a karpereceim sértették fel a kezem meg ilyesmik.

Megpróbálhatsz beszélni vele,de nem hiszem,hogy elmondaná az igazat,ez attól függ,hogy milyen kapcsolatban vagy vele.

Arra azért vigyázz,hogy mindig fertőtlenítse a sebeket,mert nem lesz jó vége...

2013. jún. 8. 13:56
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Először beszélgess vele,kérdezd meg miért,mióta...A problémát csak azután lehet megoldani,ha tudjuk az okát:) Szóval derítsd ki,és társalogjatok rengeteget!
2013. jún. 8. 13:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Pszichiáterhez akkor vidd,ha már nagyon durván vagdossa magát.Addig meg mond el neki,hogy te szeretnél segíteni neki és mondd el,hogy nem fogod leszidni érte,bármiért is vagdossa magát.ÉS TÉNYLEG TARTSD IS EZT BE!

Figyelemfelhívásként vagdossa magát egyébként,szeretetre vágyik.Szeresd jobban,nem árt neki.

17/L

2013. jún. 8. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:

nem tudom de csinálj valamit....

az egyik "barátnőm" így könyörgött figyelemért nem kapta meg végül elvágta az ereit ne engedt eddig fajulni

16/l

2013. jún. 10. 16:54
 8/11 anonim ***** válasza:
ja és ne vid szihológushoz meg ilyenek atól kiborúl úgy érzi egy másik emberre bízod a barátnőmmel sokat beszéltünk eről ha van kérdésed írj
2013. jún. 10. 16:55
 9/11 anonim válasza:
Olló gyerek kezébe nem való.
2013. jún. 10. 17:33
 10/11 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és én is vagdosom magam...szoktam inni is nagyon ritkán cigizek..anyám nem tud rola semmit...mikor meglátta h megvágtam magam azt mondta, hogyha Mégegyszer magamba vágok akkor megver..azóta takarom a vágásokat a kezemen és nem tudok vele megbeszélni semmit...az, hogy én vagdosom magam azert van, mert jol esik, késztetést érzek rá..a barátnőm pszichológushoz akart küldeni, de azóta nem is beszélek vele...én örülnék neki ha anyám nem szólna bele abba amit csinálok, az pedig, hogy pszichológushoz küldjön az eddigi rossz kapcsolatunkon csak rosszabbitana, én akkor már végleg kizárnám a magánéletemből.
2016. aug. 28. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!