Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt a lányom?...

Miért csinálja ezt a lányom? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Olyan hónapja kb. a lányom (12) elkezdett alkoholos filcel irni a karjára az egész karja tele van írásokkal! Hogy szoktassam le erről?? Már az oszályfőnöke is szólt én meg már többször is leültem vele beszéni hogy ne csinálja mert nagyon káros....Mit csináljak vele ???
2013. máj. 1. 20:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
41%

Elvetted őket tőle?

Amíg le nem kopik nem mehet sehová. Ha a szép szó nem segít akkor muszály...

2013. máj. 1. 21:04
 2/21 English ***** válasza:
89%
A muszáj pontos j :)
2013. máj. 1. 21:18
 3/21 A kérdező kommentje:
Igen elvettem tőle de mégis van még neki szerintem a barátnőjétől kapja a suliban
2013. máj. 1. 21:46
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Sztem. más választäsod nagyon nincs, mint amit irtam, vhogy büntetni kell érte...nem mondta h miért csinálja? Miket ìrkál a kezére?
2013. máj. 1. 22:03
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

mi is írogattunk egymás karjára,szerintem nincs ebben semmi rossz,amíg nem obszcén szövegek vannak a lányodon.

Néha,amikor unatkozunk,még most is rajzolgatunk egymásra(csak most már sima tollal).

15/L

2013. máj. 1. 22:14
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Kivégzéséről kéretik mihamarabb gondoskodni!
2013. máj. 1. 22:27
 7/21 anonim ***** válasza:
Mi is még mindig firkálunk egymás kezére, középiskolás létünkre...:)
2013. máj. 1. 22:34
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit írkál magára. Ebben semmi káros vagy beteges nincs, nem értem a tanárt is miért zavarja.

Gimis végzős vagyok, én is rendszeresen írok a kezemre, van amikor eszembe jutó dalszöveget, máskor meg egy befizetendő pénz összeget. Egymásra is szoktunk firkálni, és nem csak a lányok csinálják hanem fiúk is.

Alkoholos filc helyett rajzoljon simával, az sokkal könnyebben lejön.

2013. máj. 1. 23:07
 9/21 anonim ***** válasza:
lehet tetovál akar lenni
2013. máj. 2. 00:01
 10/21 anonim ***** válasza:
13%

Ebbe semmi káros nincs?? Szted az alkoholos filcet mire találták ki?? Mert biztos nem bőrre való firkáláshoz....

Arra meg én nem lennék büszke h ilyen butaságokat csinálok 18 évesen....ez nálunk általánosba volt menő....

2013. máj. 2. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!