Elolvastam a lányom (16) levelezését, hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Nagyon szemét dolog, tudom, de amit benne találtam, azt meg kell beszéljem vele. Úgy gondoltam, bevallom neki, bocsánatot kérek miatta, viszont megbeszélem vele a dolgokat. Inkább, minthogy lapítsak. Szerintetek?2013. ápr. 17. 16:44
1/34 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez elég nagy genyaság. Én nem mondanám el neki és elgondolkodnék azon, hogy beleolvasok-e még valaha más privát levelezésébe.
2/34 anonim válasza:
Hiába kérsz bocsánatot, a bizalmat örökre elveszted. Igy se sok lehetett mar, ha egyszer eltitkolt valamit.
3/34 A kérdező kommentje:
Nem haragszom, tudom, és vállalom a felelősséget. Az mennyivel lenne jobb, ha nem mondanám el neki? Jogában áll tudni. És azt sem állom meg, hogy a benne levőt ne beszéljük meg.
2013. ápr. 17. 16:51
4/34 anonim válasza:
Nos, ha anyám bele olvasna a leveleimbe, onnantól megoldanám, hogy semmit meg ne tudjon rólam.
5/34 A kérdező kommentje:
A tett már megtörtént, még rosszabbul érezném magam, ha becsapnám.
2013. ápr. 17. 16:53
6/34 anonim válasza:
Szerintem, ha tényleg olyan dolgot találtál benne, amit szerinted fontos vele megbeszélni, akkor mondd el neki őszintén! Inkább azért haragudjon, minthogy valami rossz süljön ki az egészből.
7/34 anonim válasza:
Persze, jogában áll tudni. Ahhoz meg nincs joga, hogy magánélete legyen vagy úgy beszélgessen valakivel, hogy az anyja ne olvasgassa el?
Elmondhatod neki, hogy enyhítsd a saját lelkiismeretfurdalásodat, de hogy bízni még ennyire se fog benned, mint eddig, az biztos.
8/34 anonim válasza:
én nem mondanám el, de úgy terelném, szépen lassan a beszélgetéseket, hogy egyszer oda lyukadjunk ki. és soha többet nem csinálnék ilyet!!!!! anyukám 1-2 alkalommal felbontotta a leveleimet, 22 éves lehettem, ezt nem felejtettem el neki soha, persze imádom, de a tüske ott maradt.
9/34 A kérdező kommentje:
Azért szerintem 22 éves más, mint 16 éves, főleg, hogy ő elég nem jó társaságba keveredett.
2013. ápr. 17. 17:00
10/34 A kérdező kommentje:
Különben meg nem tudnék a szemébe nézni, képtelen lennék hazudni neki. Igen, a leveleit elolvastam, mielőtt megint valaki ezzel jönne. Nem ugyanaz.
2013. ápr. 17. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!