Elolvastam a lányom (16) levelezését, hogy mondjam el neki?
Hát, én a helyében tuti nem állnék veled szóba egy darabig. Mondom ezt már családosként.
Próbálj vele beszélgetni, megtudni valahogy, amiről szó volt a levelezésben. Ha nem akarod elveszteni a bizalmát, akkor nem mondod el. A bocsánatkérés nem fog sokat segíteni a dolgot, meg az sem , ha azt mondod, hogy félted. Kamasz. Nem az fogja érdekelni, hogy aggódsz miatta, és esetleg joggal, hanem az, hogy a háta mögött turkáltál a privát dolgaiban.
Egyébként elborzaszt amiket itt olvasok. Nem csak ennél a kérdésnél, hanem ebben a témában elég soknál. Mi az hogy egy 16 éves kölyök lelkivilágára úgy kell vigyázni, hogyha hülyeséget is tesz mint a hímestojásra? Ha drogozik vagy megtiltok neki valamit és mégis megcsinálja intézzük el annyival hogy "Gyere kislányom beszéljük meg"? Én elhiszem, nem kell terrorizálni azt a gyereket, de álljunk már meg egy szóra. Egy másik kérdésnél is, ahol a 16 éves kislány befestette a haját az anyja tiltása ellenére, még az anyát hurcolták meg? És még a gyereket sajnálták, hogy ilyen anyja van. Hát elmondom nektek, hogy engem nem fogtak valami szigorúan a szüleim, de ha hülyeséget csináltam azért igenis megkaptam a fejmosást. Olyat amit nem engedtek meg nem is próbáltam megcsinálni. Az anyukám még 19 évesen se engedte hogy befestessem a hajam, nemhogy 16 vagy ami mégjobb 13 évesen. Hiába volt saját keresetem. Mégsem gondolom úgy hogy meg lettem volna átkozva a szüleimmel, meg teljesen tisztában vagyok azzal, hogy milyen jó hogy akkor nem engedtek meg bizonyos dolgokat.
Azért álljunk már le azzal hogy a 16 éves kölyköket többe nézzük mint azt az embert aki kihordta, a világra hozta, és felneveli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!