Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elolvastam a lányom (16)...

Elolvastam a lányom (16) levelezését, hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Nagyon szemét dolog, tudom, de amit benne találtam, azt meg kell beszéljem vele. Úgy gondoltam, bevallom neki, bocsánatot kérek miatta, viszont megbeszélem vele a dolgokat. Inkább, minthogy lapítsak. Szerintetek?

2013. ápr. 17. 16:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
68%
Gyere Katikam, beszélnünk kell. Mindenekelőtt bocsánatot szeretnek kérni, mert bele olvastam a levelezésedbe. Tudom, nem volt szép dolog, de a gyerekem vagy, aggódom érted es mit kiderült, joggal.
2013. ápr. 17. 17:03
 12/34 anonim ***** válasza:
75%

Hát, én a helyében tuti nem állnék veled szóba egy darabig. Mondom ezt már családosként.

Próbálj vele beszélgetni, megtudni valahogy, amiről szó volt a levelezésben. Ha nem akarod elveszteni a bizalmát, akkor nem mondod el. A bocsánatkérés nem fog sokat segíteni a dolgot, meg az sem , ha azt mondod, hogy félted. Kamasz. Nem az fogja érdekelni, hogy aggódsz miatta, és esetleg joggal, hanem az, hogy a háta mögött turkáltál a privát dolgaiban.

2013. ápr. 17. 17:08
 13/34 A kérdező kommentje:
Értem, van logika abban, amit mondtok, akkor nekem a saját lelkiismeretemmel kell megküzdenem, hogy neki ne okozzak sérülést. Annak is igaza van, aki azt írja, hogy eddig sem volt bizalom, mert olyanokat ír, amikről nem tudtam. És olyanokat is ír a barátnőjének rólunk, a családjáról, ami nem igaz. Nem tudom, hogyan beszéljem meg vele :(
2013. ápr. 17. 17:14
 14/34 anonim ***** válasza:
30%
Úristen! Nem megölte a gyerekét, hanem elolvasta a leveleit, és egy 16 éves lányról van szó, aki a leginkább befolyásolható korban van. Persze, nem követendő példa, de nem akkora hatalmas nagy bűn, különösen, hogy ha megakadályozhatja, hogy a gyereke a rossz társaság miatt még ki tudja mibe is keveredhet.
2013. ápr. 17. 17:14
 15/34 anonim ***** válasza:
49%
Velem megtette ezt anyám. Lassan harminc leszek és ebben az életben nem tudom neki megbocsátani. Sosem tudtam már úgy nézni rá, mint korábban. Azt hittem barátok voltunk, de kiderült, hogy nem, sőt. Fogalmam sincs, ki az az ember, aki erre képes. Felnőtt nőként sem értem meg, miért volt rá szüksége, és ez egy életre tönkretette a kapcsolatunkat. Ma több száz km-re lakom tőle, és néha bezsélünk telefonon. Ha nem akarsz ilyen viszonyt, jól gondold meg mit lépsz!
2013. ápr. 17. 17:22
 16/34 anonim ***** válasza:
El ne mond neki!!!!!!!!!!!!!!
2013. ápr. 17. 17:22
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagy gázt csinál???Drogozik?
2013. ápr. 17. 17:23
 18/34 A kérdező kommentje:
Nem, nem drogozik, hála Istennek. Csak nem mond mindig igazat, elég gyakran, nem csak nekem, a barátainak sem. Csavarog. Egyedül, elhagyatott helyeken és nem tudom vele megértetni, hogy ne tegye.
2013. ápr. 17. 17:26
 19/34 A kérdező kommentje:
15. nem tudom, nekem ez elég furcsa, hogy 30 évesen nem tudsz ennyit megbocsátani, ez volt az egyetlen probléma köztetek? Aki azt mondja, nem érti, miért kell ilyet csinálni, annak van nagy gyereke és szokott aggódni érte? Nem azt mondom, hogy becsületes amit csináltam, de nem érthetetlen.
2013. ápr. 17. 17:29
 20/34 anonim ***** válasza:
48%

Egyébként elborzaszt amiket itt olvasok. Nem csak ennél a kérdésnél, hanem ebben a témában elég soknál. Mi az hogy egy 16 éves kölyök lelkivilágára úgy kell vigyázni, hogyha hülyeséget is tesz mint a hímestojásra? Ha drogozik vagy megtiltok neki valamit és mégis megcsinálja intézzük el annyival hogy "Gyere kislányom beszéljük meg"? Én elhiszem, nem kell terrorizálni azt a gyereket, de álljunk már meg egy szóra. Egy másik kérdésnél is, ahol a 16 éves kislány befestette a haját az anyja tiltása ellenére, még az anyát hurcolták meg? És még a gyereket sajnálták, hogy ilyen anyja van. Hát elmondom nektek, hogy engem nem fogtak valami szigorúan a szüleim, de ha hülyeséget csináltam azért igenis megkaptam a fejmosást. Olyat amit nem engedtek meg nem is próbáltam megcsinálni. Az anyukám még 19 évesen se engedte hogy befestessem a hajam, nemhogy 16 vagy ami mégjobb 13 évesen. Hiába volt saját keresetem. Mégsem gondolom úgy hogy meg lettem volna átkozva a szüleimmel, meg teljesen tisztában vagyok azzal, hogy milyen jó hogy akkor nem engedtek meg bizonyos dolgokat.

Azért álljunk már le azzal hogy a 16 éves kölyköket többe nézzük mint azt az embert aki kihordta, a világra hozta, és felneveli őket.

2013. ápr. 17. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!