Elolvastam a lányom (16) levelezését, hogy mondjam el neki?
20-24 a hatalommal nevelésnek megvan az a hátránya, hogy bár van gyerek, amelyik befosik és alkalmazkodik nagyrészük akkor is megtanulja, hogy miért kap jutalmat, miért büntetést, és ez alapján játszik, hazudik. Továbbá egy idő után a szülő egyszerűen kifogy a hatalomból, már nincs mivel fenyegetni a gyereket, és nem tudja kezelni.
A "liberális" mindent szabad nevelés semmivel sem jobb, mert ott a gyerek meg csak szarik a szülők fejére.
Egész komoly szakirodalma van ennek, bár van akinek anélkül is leesik a tantusz.
Az, hogy a szüleid a húgodat meg másképp cseszik el, az nem azt jelenti, hogy normális a "taposd el a kis pondrót, hát az csak egy taknyos kölyök, kussoljon be" módszer az jó.
nem kéne problémát csinálni abból is, ami nem probléma, de hát nem is várhatna mást a szülőktől az ember
most már érdekelne, hogy az hogy "csavarog" miért olyan nagy gond
leírhatnád, hogy pontosan mi volt a levélben, de ezek alapján gyanítom, hogy csak te fújod fel a dolgot
"nem is várhatna mást a szülőktől az ember "- ez elég szomorú így olvasva :(
Nem írom le mi volt, mert nem az volt akérdés, remélem, én fújom fel csak.
tényleg leírhatnád. lehet, hogy tudnánk segíteni neked abba, hogy-hogy mond el. egyébként én is nagyon kiakadnék és soha nem bocsátanék meg igazán anyámnak , ha bele olvasna a levelezéseimbe. azok az én magánügyeim, gomdolataim, nincs hozzá semmi köze, hogy miről írogatok. a gyerekeknek is meg van a saját privát szférájuk amire szükségük van, hát még nekünk kamaszoknak.
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!