Miért csinálja ezt a lányom? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Olyan hónapja kb. a lányom (12) elkezdett alkoholos filcel irni a karjára az egész karja tele van írásokkal! Hogy szoktassam le erről?? Már az oszályfőnöke is szólt én meg már többször is leültem vele beszéni hogy ne csinálja mert nagyon káros....Mit csináljak vele ???2013. máj. 1. 20:25
11/21 English válasza:
Off: Kedves első válaszoló! Azért vagyok paraszt, mert kijavítottam a helyesírási hibát? Én kérek elnézést. Különben meg nem bántásnak szántam, csak kijavítottam.
12/21 anonim válasza:
nem káros azon kívül h sokszoros rajzolás után bőrrákot okoz. Gondolom mindenkinek nagyon hiányozna. Én is néha írok a kezemre de csak házit vagy fontos dolgokat azt is csak akkor ha nincs más lehetőségem. Vagyis kb. az esetek 5 %-ában.
13/21 anonim válasza:
tévhit,hogy bőrrákot okozna. szerintem nem baj,főleg 12évesen nem.
14/21 anonim válasza:
Utolsó, akármennyire tévhit, ne magyarázd már meg, hogy egy emberi szervezetnek szüksége van azokra az igen agresszív vegyianyagokra, amik a tintából felszívódnak a bőrön keresztül...
15/21 anonim válasza:
ki mondta,hogy szüksége van rá?? csak arra próbáltam célozni,hogy nem lesz semmi baja,ki fogja nőni.
16/21 anonim válasza:
Jó de ez nem azt jelenti hogy hagyni kell...
Kedves 11-es. Te mit foglalkozol a helyesirással?? Nincs jobb dolgod? Okoskodás helyett inkább adhatnál vmi. hasznos tanácsot a kérdezőnek.
17/21 English válasza:
A helyesírási hibák bántják a szememet. De miért foglalkozik mindenki azzal, hogy én mit csinálok?
18/21 anonim válasza:
Mert te azzal foglalkozol h más hogy ír.
19/21 anonim válasza:
és? ha ő úgy akarja. belehalni nem fog. vagy de?
20/21 anonim válasza:
Bakker, nem akarjátok befejezni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!