Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom 16 évesen közel 30...

A lányom 16 évesen közel 30 éves férfival jár. Normális ez?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 20:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
31%

Normális, ha erős apahiánya van.

Mit tettél vele?

2013. ápr. 16. 20:58
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
A férfi részéről semmiképp.
2013. ápr. 16. 20:59
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Nézd Kérdező, a párom 17 volt anno, én meg 33. És együtt vagyunk 15+ éve...

Egy kapcsolat nem attól lesz normális vagy nem normális, hogy hány év van az érintettek között, hanem attól, hogy tisztelik-e egymást az érintettek, vagy nem.

Ismerd meg az illetőt, nézd meg, hogy hogyan működik a kapcsolatuk, fejlődnek-e általa, vagy ellenkezőleg valamelyik elnyomja a másikat, és utána döntsd el, hogy normális-e.

2013. ápr. 16. 21:03
 4/16 anonim ***** válasza:
43%
Nem egy beteg állat a férfi. Nem véletlenül nem a saját korosztályában keres párt.
2013. ápr. 16. 21:04
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
A férfitól és a lányodtól függ. Ha a lányod érettebb a koránál, és a férfi is komolyan udvarol neki, becsületes vele, akkor ... bár necces ... de látok rá esélyt, hogy igen.
2013. ápr. 16. 21:27
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Erősen kétlem. Bármilyen érett is egy kamasz, marhára nem ugyanabban az életszakaszában jár, mint a férfi. Érdeklődés éppen lehet mindkét fél részéről - a tinilányok örülnek, ha idősebb férfi udvarolja körbe őket. A férfiak meg manapság a minél hamvasabbakat keresik. DE: itt nem arról van szó, hogy a korkülönbség így meg úgy. A baj azzal van, hogy meglehetősen ritka az olyan 30-as férfi, aki tiszta szándékkal közeledik egy ilyen fiatal lányhoz, hiába minden romantikus ábránd, meg a "szerelem mindent legyőz" felfogás. Ritkán egészséges az ilyen kapcsolat.
2013. ápr. 16. 21:47
 7/16 A kérdező kommentje:
Elég érdekes válaszokat kaptam...lehet belőle tanulni. Én egyszerűen csak féltem a lányomat.
2013. ápr. 16. 21:56
 8/16 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg ritka az ilyen kapcsolat, ami egészséges is, de leheséges.

Kérdező, egy módod van, hogy kiderítsd, fogadd az udvarlóját, ismerd meg. Ha normális, akkor felfogja, hogy alapvetően bizalmatlan vagy, és neki kell bizonyítania.

2013. ápr. 16. 21:57
 9/16 anonim ***** válasza:
23%

Hja!

Amikor a pasi 90 éves lesz,

a kislányod még csak 74 éves nyanya lesz.

Amúgy itt mindegyik úgy háborog a pasi ellen.

1. Törvényesen megteheti.

2. Ti sem a szottyadt parizert kéritek a teszkóban, hanem a frisset...

2013. ápr. 16. 22:10
 10/16 anonim ***** válasza:
85%

Nézd Kérdező, többen javasoltuk, hogy ne látatlanban alkoss véleményt, hanem ismerd meg azt a másik embert. Ez mindenképp célravezető.

Másfelől gondolkozz el azon is, hogy mi az az extraság, amitől szerinted jobban kell félteni a lányod ebben a kapcsolatban, mint ha mondjuk egy közvélekedés szerint korban hozzáillőbb, 16-20 éves párja lenne? Mert szerintem a közkeletű "félteni valók" a "rossz társaságba viszi"-től a "terhes lesz"-en át az "összetöri a szívét"-ig pont ugyanúgy megeshet egy 18 éves, mint egy 28 éves partner mellett...

2013. ápr. 16. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!