Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal, aki mondjuk 16 évesen 30-35 éves férfival járt, vagy olyannal, aki a barátjának 1 hét után odaadta magát, vagy olyannak, aki már lefeküdt házas emberrel?
Ha jol egyeztek, akkor ezek a kerdesek elhanyagolhatoak, ha erted mire gondolok.
32/L
túl tág a kérdés. aki 16 évesen lefekszik 30+os férfival annak valami apapótlásra van tudat alat szüksége, de az hogy valami nem stimmel fejben az biztos. amúgy ettől még igen le lehetne vele feküdni.
aki a barátjána egy hét után odaadtamagát, hát ez meg szerintem korfüggő, ahogy mész előre, ez annál gyorsabb, tehát ez sem probléma még.
aki már lefeküdt házas emberrel... hát gondolom itt a betöltött szerető szerepre gondolsz. szerintem ez a társadalmi erkölcsnek nyilván nem felel meg, csúnya dolog, de ehhez két ember kellett, hogy így elcsesszenek valamit, talán inkább 3. de ez még mindig csak a pillanatnyi gyengeségéről ad bizonyítványt, tehát én még vele is el tudnám képzelni
ha a kérdező arra gondolt h ezek mind egyszerre, az már húzósabb:) de sztem még úgy is lehetne.
a másik kérdésedre válaszolva, igen van olyan aki ebből még egyet sem követett el, nagyon sok:) legalábbis itt pesten:)
18/F
Szerintem lehet még találni ilyen lányt... És nem vagy túl intoleráns.. Vagy ha tényleg az vagy akkor én is, mert ezek nekem sem fekszenek. :D Én 10 hónap után feküdtem le a barátommal, járás előtt fél évig legjobb barárok voltunk... Eszembe sem jutna ilyen idős emberekkel lenni, és a korombeliekkel sem ha házasok... És sajnos ez nem is olyan ritka. :(
18L
Második vagyok. Szerintem a fiatalabb lányok azért vonzódnak a 30-as férfiakhoz, mert általánosítva sokkal komolyabbak. Ház, autó, biztos állás (nem a pénzről van szó), egy középkorú férfi mellett sok lány könnyebben képzeli el az életét és a családalapítást. Mint a 20-as éveiben járó fiatal srác, aki iskolába jár, a szüleivel él, nincs semmi magánélet és a legnagyobb jóindulattal sem lehet férfinak nevezni (bocsánat) mert nagyon éretlenek..számítógépes játékokkal játszanak, "divatoznak" a középiskolában stb.
A házas férfire meg csak egy indokot tudnék most mondani, az meg hogy a tiltott gyümölcs sokkal csábítóbb... gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!