Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok olyan lánnyal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal, aki mondjuk 16 évesen 30-35 éves férfival járt, vagy olyannal, aki a barátjának 1 hét után odaadta magát, vagy olyannak, aki már lefeküdt házas emberrel?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehet a mai világban olyan lányt találni, akire a föntiek közül semelyik sem jellemző?
2009. szept. 30. 10:52
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
eélytelen hogy járnék olyan csajjal ha beprobálkozna még le is köpném :'D
2009. szept. 30. 15:23
 12/32 anonim ***** válasza:
Én 17 éves vagyok, a barátom 30. Levonhat a korábol, ezért nem zavar.Nagyon szeretjük egymást, és sokkal jobban megbizok benne, mint egy tizen-huszon évesben.Ebben semmi rossz nincs, mivel a szerelem nem ismer határokat.
2009. szept. 30. 21:11
 13/32 A kérdező kommentje:

Utolsó: és ezt majd elmered mondani a következő barátodnak, vagy sem?

Most őszintén, tekintve hogy nem minden huszonéves egyforma, ez szerintem csak egy kifogás. A lényeg az, hogy legyen saját lakása, kocsija, és pénze...

Én ezért vagyok válogatós lányok terén és ezért szeretek beszélgetni velük az "előéletükről".

2009. okt. 1. 07:15
 14/32 anonim ***** válasza:
Szia.Utolso vagyok. Nem tervezem, hogy más legyen nekem, de ha ugy alakul, akkor el merem mondani. Itt nincs szo arrol, hogy most pénze van meg kocsija, ez engem hidegen hagy.Persze van, akit nem.
2009. okt. 2. 19:46
 15/32 anonim ***** válasza:

Még mindig én. Nem, nekem nem kifogás, de most igy látom...idővel majd nem igy fogom. (vakit a szerelem) :))

Engem nem érdekel az, hogy milye van.Csak szeressen, ennyi a lényeg. Ha nem lenne kocsija, lakása stb az sem érdekelne. Legalább is engem nem :)

2009. okt. 2. 19:49
 16/32 anonim ***** válasza:
Tipikus férfi gondolkogás hogy a 12:03-as hozzászólásomból csak a kocsi, lakás, pénz szavakat ragattad ki... Ez amúgy is csak egy tipp, soha nem jártam még idősebb férfival, tehát csak elképzelésem van róla, hogy mások miért választanak így. De szerintem ne csinálj úgy mintha egy 13 éves járna egy 65 évessel... Egy 17 éves lány sokkal érettebb mint sok 20-onéves srác, szerintem nincs semmi rosz egy 17 éves nő és egy 30 éves pasi kapcsolatában. Különben sem az határozza meg a kapcsolatot, hogy ki kivel járt azelőtt hogy velünk összejött...
2009. okt. 2. 21:33
 17/32 anonim ***** válasza:
szerintem baromira sok srác járt úgy hogy a lány ejtette őket egy nála jóval idősebbért, vagy legalábbis idősebbért, ez a rengeteg negatív élmény pedig teljesen negatív irányba tolja a srácok véleményét, még ha másokról is van szó mint itt, rögtön megy az oltás h mekkora egy rakás szerencsétlenség az idősebb és stb. CSAK a pénze kell a csjnak és így tovább. erről nagyon nehéz beszélni, túl elfogultak ezügyben a srácok, bár lehet hogy még így is igazuk van... nem tudom. amúgy tökéletesen ellenzem az ilyen 6 évés társai korkülönbséges kapcsolatokat, és ismét hozzátenném, többszörösen elfogult vagyok :)
2009. okt. 3. 07:42
 18/32 anonim ***** válasza:
21:33-nak, köszönöm :)
2009. okt. 3. 08:36
 19/32 A kérdező kommentje:

21:33: azt kéred ne általánosítsak, holott azt írod, hogy egy 17 éves lány sokkal érettebb egy huszonéves fiúnál?

Akkor én is nyilván nagyon-nagyon éretlen vagyok.

Ezzé lett a világ, ha szeretnék erkölcsösen élni, rögtön lehurrognak és a végén én leszek az éretlen.

no comment

2009. okt. 3. 10:50
 20/32 A kérdező kommentje:

07:42: arról még miért nem hallottam, hogy egy 16-17 éves lány egy 30 év körüli buszsofőrrel, villamosvezetővel, ellenőrrel, kalauzzal járt volna?!

Tudom, tudom, a fent említett munkakörökben kizárólag bunkó, primitív állatok dolgoznak!

De mégis kíváncsi lennék a válaszodra: sok fiatal-idős történetet hallottam már, de ilyet még nem, miért nem hallottam még ilyenről?

2009. okt. 3. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!