Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal, aki mondjuk 16 évesen 30-35
éves férfival járt, vagy olyannal, aki a barátjának 1
hét után odaadta magát, vagy olyannak, aki már lefeküdt
házas emberrel?
igaz, a nők érettebbek némelyik fiunál. Nem mondom, hogy mindengyiknél.De miért látom, hogy veszekedés a vége? hmmm---
2009. okt. 3. 11:02
22/32 A kérdező kommentje:
Nincs veszekedés, csak más a véleményünk. Ha valamelyikőtök megválaszolja az ELŐZŐ kérdésemet elfogadhatóan, akkor fejet hajtok előtte.
jobbat mondok neked: (07:42ős vagyok)
18 éves lány 30 éves nőgyógyásszal, és ez nem kamu.
2009. okt. 3. 12:52
24/32 A kérdező kommentje:
A kérdésemre, amit az előző oldal aljára írtam ki miért nem válaszoltok? Talán féltek az igazságtól?!
Mert bkv-snak a buta igénytelen emberek mennek, akiket már sehova nem vesznek fel dolgozni... Én még életemben nem láttam jóképű 30-as buszvezetőt. Ha tényleg 30-as jóképű jól szituált, MŰVELT! emberek vezetnék a buszokat, akkor nem lenne ellene kifogásom. De sajnos 50 éves, öreg, ronda, buta, büdös emberek vezetik. Tehát a kérdésed hülyeség, nem az a lényeg egy 30-as pasiban, hogy 30-as legyen ha törik ha szakad és tökmindegy, hogy kijárta e a nyolc általánost vagy sem, akár utca seprő is lehet, csak legyen 30-as... a 30-as pasikkal szemben is vannak elvárások. (még mindíg második vagyok)
2009. okt. 3. 14:08
19:49-es vagyok.
Most fogtam fel igazán a kérdést. Nem tudom miért, de ilyenekkel én sem járnék! Viszont hallani sem hallottam rola, de ahol én élek SVK-ban, itt volt rá példa, hogy egy 15 éves lány csokolozott a buszsofőrrel, aki kb phhhuuu nem tudom 25től 30-ig lehet.És ez nem eggyel kezdett ki, ha érted...Itt egy példa, hogy ilyenekkel miért nem járnék. Remélem érted, amit itt őssze firkáltam :D
2009. okt. 3. 14:33
27/32 A kérdező kommentje:
sajnos nem értem.
de összegezve: akinek nincs diplomája, és nincs "normális" állása (értsd nem keres havi min. 250e-ret) az egy lezüllött, koszos, büdös alak, aki ráadásul tirpák is, és unintelligens. valami ilyesmi jött le!
De tekintsünk el a buszsofőröktől, írhattam volna mentőst, vagy tűzoltót is, ők sem keresnek olyan jól és nem hallottam még, hogy 16-17 éves lányok velük kavarnának. Najó tűzoltóval talán érdemes lenne, mert az olyan menő állás *** lánglovagok
Na jó. Ha egy lány/nő vonzódik egy férfihoz, aki külsőleg is tetszik neki, meg van elégedve a mentalitásával, akkor nem látom akadályát, hogy a korkülönbség válassza el őket, akár buszvezető a férfi akár diplomás ügyvéd, akár 50 ezret keres, akár 250 ezret.
2009. okt. 3. 22:36
29/32 A kérdező kommentje:
Akkor én sem látom akadályát, csak érdekesnek találom, hogy állandóan a "diplomás ügyvédeket" választják... és levontam a következtetést.
19:49-es vagyok. Most elárulok valamit. Ugye nekem idősebb párom van, de viszont ő nem keres csak 350 eurot, aza kb 93 000 FT. Az pedig nem sok, de mint mondtam, engem az ilyen nem érdekel. :)) De kinek hogy no..
2009. okt. 4. 09:39
Kapcsolódó kérdések: