Szerintetek sikerülhet, és mivel támogassam?
a lányom bekerült tavaly egy jó gimibe,de sajnos egy komoly betegség miatt sokat hiányzott,ezért három tárgyból meghúzták. szerintetek sikerülni fog kitartással,és szaktanárok segítségével a 3 pótvizsga?
a másik kérdés pedig,hogy én hogyan tudnám támogatni? előre köszönöm a válaszokat!
En lehet, hogy opcionak hagynam az evismetlest. Ha sulyos beteg volt, inkabb pihenjen nyaron es kezdjen ujult erovel, uj lappal elolrol mindent szeptemberben. Kerezd meg mihez lenne kedve, es abban tamogasd.
Amugy van esely arra is, hogy a harom targybol letegye a potvizsgat, de nem biztos, hogy tenyleg ez a legjobb megoldas.
Persze kerdes az is, hogy mennyire ragaszkidik a mostani osztalyahoz, ofohoz, tanarokhoz...
A motiváció megvan akkor... az osztállyal szeretne tovább haladni. :)
Ezzel már nincs külön dolgod.
Simán sikerülhet 3 pótvizsga, és nyilván tudják a tanárok is, hogy mi a szitu.
Szerintem mondogasd neki, hogy büszke vagy rá, amiért megpróbálja. Ha esetleg elkenődik, akkor biztasd, hogy menni fog.
Néha legyen "kötelező lazítás"... menjetek fagyizni, vagy szólj, hogy hívja át a barátait.
Amikor nem tanul, akkor tereld el a figyelmét, hogy ne idegeskedje végig a nyarat
Simán sikerülhet. Legalábbis nálunk a pótvizsgán elég engedékenyek szoktak lenni (barátaim elmondanása szerint) és én is jó gimibe járok,de a tanárok a hátuk közepére se kívánják ezt a pótvizsgáztatást.
Szerintem ott azokat buktatják meg akiknek olyan a hozzáállása is. Ha a lányod rendesen felkészül rájuk biztos vagyok benne,hogy sikerülni fog neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!