Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek sikerülhet, és...

Szerintetek sikerülhet, és mivel támogassam?

Figyelt kérdés

a lányom bekerült tavaly egy jó gimibe,de sajnos egy komoly betegség miatt sokat hiányzott,ezért három tárgyból meghúzták. szerintetek sikerülni fog kitartással,és szaktanárok segítségével a 3 pótvizsga?

a másik kérdés pedig,hogy én hogyan tudnám támogatni? előre köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 7. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

En lehet, hogy opcionak hagynam az evismetlest. Ha sulyos beteg volt, inkabb pihenjen nyaron es kezdjen ujult erovel, uj lappal elolrol mindent szeptemberben. Kerezd meg mihez lenne kedve, es abban tamogasd.

Amugy van esely arra is, hogy a harom targybol letegye a potvizsgat, de nem biztos, hogy tenyleg ez a legjobb megoldas.

Persze kerdes az is, hogy mennyire ragaszkidik a mostani osztalyahoz, ofohoz, tanarokhoz...

2013. jún. 7. 16:35
 2/6 A kérdező kommentje:
kedves első! pontosan ez a "probléma",hogy nagyon ragaszkodik az osztályához és az ofőjéhez. ezért akarja megpróbálni
2013. jún. 7. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogadnék neki külön tanárt. vagy felkeresném az ottani tanárait akik abból a tárgyból tanították és kérném nekik is a segítségüket. Ugye nem a gyerek lustaságából adódóan bukott meg szegény. Hidd el sikerülhet. Én annó 8 tárgyból osztályozó vizsgáztam mert cserediák voltam egy évig. És simán be tudtam pótolni. Persze kell a segítség és támogatás. Meg mondjuk nehéz és fárasztó volt. De ha nagyon ott akarja folytatni ezek kellenek. :)
2013. jún. 7. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A motiváció megvan akkor... az osztállyal szeretne tovább haladni. :)

Ezzel már nincs külön dolgod.

Simán sikerülhet 3 pótvizsga, és nyilván tudják a tanárok is, hogy mi a szitu.

Szerintem mondogasd neki, hogy büszke vagy rá, amiért megpróbálja. Ha esetleg elkenődik, akkor biztasd, hogy menni fog.

Néha legyen "kötelező lazítás"... menjetek fagyizni, vagy szólj, hogy hívja át a barátait.

Amikor nem tanul, akkor tereld el a figyelmét, hogy ne idegeskedje végig a nyarat

2013. jún. 7. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem sikerülhet,ha már bekerült ebbe a jó gimibe.:) Bíztasd,állj mellé,de ne stresszeld túl:)
2013. jún. 7. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Simán sikerülhet. Legalábbis nálunk a pótvizsgán elég engedékenyek szoktak lenni (barátaim elmondanása szerint) és én is jó gimibe járok,de a tanárok a hátuk közepére se kívánják ezt a pótvizsgáztatást.

Szerintem ott azokat buktatják meg akiknek olyan a hozzáállása is. Ha a lányod rendesen felkészül rájuk biztos vagyok benne,hogy sikerülni fog neki:)

2013. jún. 7. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!