Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Oda szeretnék járni. Sikerülhet?

Oda szeretnék járni. Sikerülhet?

Figyelt kérdés

Debrecenbe szeretnék menni egy igen kemény és nehéz iskolába ahova kitünőket vesznek fel.

Viszont én 7dik év végén 4,3-as átlagom volt :S

Végülis az erős iskolábN DRÁMA SZAKRA MENnék ahova nemtudom hogy ugyan olyan kitünő tanulónak kell-e lenni vagy csak tehetség kell meg hát azért igen gondolom a tanulmányokat is nézik de azt nem annyira. Ez az én véleményem de irjátok le ha tévedek.

Köszi.

ja és igen megfogadtam hogy félévkor nem lessz 3som tudom hogy képes vagyok rá mert jó eszem van csak nagyon lusta vagyok ezért a kitünőről álmodhatok :S

2010. szept. 5. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Napirenddel legyozheto a lustasag. A felveteli eljarasrol pedig olyanokkal probalj beszelgetni, akik oda jarnak.
2010. szept. 5. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem szeretném elrontani a kedvedet, de az ilyen drámás iskolákba nagyrészt csak olyanok kerülnek be, akiknek van ott ismerősük :S
2010. szept. 5. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
az Adyba nagyon nehéz bekerüli(ott van dráma szak)sokkal jobb tanulók jelentkeznek oda
2010. szept. 5. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

kérlek felejtsd el az Adyt, kivéve ha:

-k*rva vagy

-istentelenül sok pénzetek van

-nagyon nagyképű vagy

-drogozol vagy a közel jövőben tervezed, hogy drogozni fogsz

elnézést minden Adystól, akikre nem igaz az alábbi 4 állítás, de én csak ilyen embereket ismerek onnan...a dráma szak megy egy nagy lóf*szt se ér szerintem..

anno én is oda akartam menni csak angol szakra, de hálát adok hogy a végén nem vettek fel...

egyébként télleg igaz hogy oda elég jó tanulók járnak, bár van egy bnőm aki 6 osztályosba ment és a tavalyi átlagja vmi 2,2 körül lehetett. viszont rá a 4 állításból az istentelenülgazdag címke igaz. szóval döntsd el :D

2010. szept. 5. 18:33
 5/6 A kérdező kommentje:

hát igen az Ady-ba szerettem vna menni.

De színész szeretnék menni és Hajdúszoboszlón lakok és a közelbe nincs oylan iskola ami ilyennel foglalkozik :S

2010. szept. 6. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyelj..próbálni meglehet :) lehet hogy nem kerülsz be de lehet hogy igen :) te döntsd el.. ha nagyon dráma szakos szeretnél lenni akkor hajrá :)
2010. szept. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!