Szerintetek is nagyon gáz görkorival suliba járni?
Eddig busszal jártam, de elegem van, mert a 30 perces útból 20 a várakozás, mert nagyon ritkán jár. Gyalog azért kicsit sok lenne, de görkorival 10 perc alatt bennt vagyok. Van hova tennem a suliban is, van zárható szekrény. Mégis amikor mentem mindenki úgy nézett mintha zöld lenne a hajam vagy nemtudom és összesúgtak a hátam mögött. Biztos hogy a kori miatt, mert nem állt hülyén a hajam vagy ilyesmi, és nem is azért mert egy rózsaszín barbis kori , teljesen normális. Ennyire gáz szerintetek hogy nem gyalog/BKVval megyek hanem görkorival? (bicikliseket nem röhögik ki)
15/L
Nálunk a menőcsajok azzal járnak :D énis járnék ha nem gyalog 3 percre laknék a sulitól.
Van egy lány aki rollerrel jár (ilyen kis ötéveseknek valóval). Na azt röhögik ki. xD
Nálunk van kolléga is, aki azzal jár. Szerintem teljesen jó dolog.
Ha beszólnak, akkor válaszolj, hogy így legalább nem leszel olyan tohonya tehén, mint ők.
Szerintem nem ciki, arról nem beszélve, hogy összekötöd a kellemeset a hasznossal. Hamara beérsz a suliba és közben az alakodat is formálod. Napi 20-25 perc görkorizás hosszútávon jól formálja az alakot!:)
Szerintem nem ciki, esetleg kicsit furcsa, szokatlan..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!