Hát, én most leszek kilencedikes,gépész szakközépiskolába mentem,mert ez érdekel.
14/F
2011. aug. 23. 23:56
2/11 anonim válasza:
Hali, most leszek nyolcadikos, utána Székesfehérvárra szeretnék menni a Bugát Pál Szakközépiskolába, egészségügyi asszisztensnek. :)
2011. aug. 23. 23:59
3/11 anonim válasza:
8.-os leszek, egészségügyi szakközépiskolába szeretnék majd menni, egészségügyi nővér-technikus szakra. :)
14/L
2011. aug. 24. 00:01
4/11 anonim válasza:
3. vagyok.
Azért, mert gyermekorvos szeretnék majd lenni, és így a gyakorlatoknak köszönhetően lesz majd egy kis tapasztalatom, na meg persze az sem utolsó, hogyha elvégzem a sulit, akkor lesz egy szakmám, és akár rögtön munkába állhatok. :D
2011. aug. 24. 00:03
5/11 anonim válasza:
Most megyek kilencedikbe, és szakközepes leszek divat- és stílustervező szakon. Szeretek rajzol, tervezni, szabi-varrni, így ez eléggé közel áll hozzám. Plusz lesz egy szakmám is, ha elvégzem a sulit.
14/L
2011. aug. 24. 00:06
6/11 anonim válasza:
Igaz hogy én már 10.-es leszek,de amúgy pék-cukrász szakon vagyok és azért mert egyrészt ez a szak érettségit másrészt szakmát is ad.És mert nagyon szeretek sütni és van is érzékem hozzá.Szóval ezaz álomszakma számomra:D
2011. aug. 24. 12:28
7/11 anonim válasza:
Sárvárra a Tinódiba fogok jelentkezni, emelt angolra és németre :).
Egyébként mentőtiszt szeretnék lenni. :)
2011. aug. 24. 19:46
8/11 anonim válasza:
most leszek 9.-es, francia-magyar kéttannyelvű tagozatra megyek :)
2011. aug. 24. 21:37
9/11 anonim válasza:
matek infora megyek ket het mulva , azert mert szeretem a mateket:D es szeretem a sulit :D
2011. aug. 25. 19:39
10/11 anonim válasza:
Én gimibe szeretnék menni, mert még ötletem sincs milyen irányban haladjak tovább. Nyelvi szakokokat meg előkészítőket jelölök be, mert szeretem a németet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!